• Anonym (?)

    Är detta hot?

    Moonis skrev 2014-07-23 18:38:09 följande:

    Du får försöka inse ts att detta är inte hot utan han vill helt enkelt skydda er båda två eftersom hans släkting vet och tänker agera. Han vill avsluta detta och du verkar ta det väldigt dåligt.
    Att du ens börjar prata om att du blivit sexuellt utnyttjad när ni båda uppenbarligen velat ha sex säger mig att du är sårad och vill hämnas för att han nu inte vill längre.

    Ni båda förlorar på att detta kommer fram, han som haft sex med elev och du som tagit emot extra hjälp med tentorna så du kunde få högsta betyg. Det är det han försöker förklara för dig.


    Nej, hans släkting tänker inte agera. Han kommer inte att anmäla utan läraren är rädd att JAG anmäler. Relationen eller "relationen" vad avslutad när samtalet ägde rum.
    Jag har blivit sexuellt utnyttjad och du kan ifrågasätta det så mycket du vill, det ändrar inte något. Är det uppenbarligen att vi både ville ha sex? Hur kom du fram till detta? Hur kom du fram till att det är han som inte vill längre?
    Vem som förlorar vad får universitetet avgöra, jag kommer endast att se till att berätta sanningen för dem.
  • Anonym (?)
    Moonis skrev 2014-07-23 18:42:17 följande:

    Dessutom skulle han lika bra kunna säga samma sak då, att du utnyttjat honom sexuellt för att få bästa betyg.


    Självklart får han säga det, det är fritt fram. Det skulle vara intressant att se vad hans chefer svarar på detta.
  • Anonym (?)
    Tom Araya skrev 2014-07-23 19:06:59 följande:
    Du har inte närmare beskrivit hur denna "otillbörliga" hjälp gått till, men man kan anta att det är något som skulle kunna betraktas som fusk. Varför är den annars "otillbörlig"?
    Det är något som kommer att betraktas som tjänstefel.
  • Anonym (?)
    Moonis skrev 2014-07-23 19:46:49 följande:
    Du är ingen tonåring längre utan vuxen kvinna som inledde en relation med din lärare som du igentligen fick mest utav. Han fick sex medan du fick både sex och bättre betyg så vad gnäller du över? Är du så bitter över att han inte ville fortsätta relationen med dig att du nu försöker hämnas genom att utmåla dig själv som ett offer?

    Det säger mycket mer om dig än det säger om honom. Han vill i alla fall skydda er båda medan du bara vill sätta dit honom. 
    Jag har inte inlett någon relation utan blivit sexuellt utnyttjad. Resten är dina spekulationer och dem får du gärna fortsätta med om det gör dig glad. Du verkar nämligen en bitter människa så jag unnar dig detta.
  • Anonym (?)
    Moonis skrev 2014-07-23 19:53:28 följande:
    Prata med föräldrarna? Vi pratar om högskola här så ts är inget barn utan en vuxen kvinna som valt att ha sex med sin lärare och båda lär får ta konsekvenserna för detta om släktingen väljer att gå vidare.
    Jag har inte valt att ha sex utan blivit sexuellt utnyttjad av honom. Dessutom är det inte släktingen som kommer att berätta utan jag.
  • Anonym (?)
    Indianica skrev 2014-07-23 20:12:53 följande:
    Jag är inte så säker på att det blir en skandal om en universitetslärare har haft ett förhållande med en student. Jag känner själv en man som förlovade sig med en tjej (för tio år sen och de är fortfarande ihop)som läst en av hans kurser och det lär ju tänt till dem emellan redan på kursen....Snackar vi däremot högstadium och gymnasium är det en "skandal" med förhållande lärare-elev ,eftersom det då handlar om klockren beroendeställning eftersom den ena partern är ett barn, men så är inte fallet här.
    Vi har inte haft ett förhållande utan han utnyttjade mig sexuellt.
  • Anonym (?)
    Anonym (Zed) skrev 2014-07-23 20:49:29 följande:
    Så du kommer bara ta upp att ni hagt sex, inget om fusket?
    Det finns inget fusk.
    Jag kommer att berätta allt jag vet om detta ärende och låta universitetet avgöra vad som är vad.
  • Anonym (?)
    Anonym (Zed) skrev 2014-07-23 21:03:19 följande:
    Då har du ju fuskat...
    Hur kom du fram till det?
  • Anonym (?)
    Anonym (Zed) skrev 2014-07-23 21:10:39 följande:
    Jag tror han får en varning, så du/andra kommer inte märka av det alls.

    Du kan ju bli avstängd om du erkänner fusk, är du beredd på det?
    Jag tänker inte erkänna fusk eftersom jag inte fuskat.
    Hur ärendet kommer att hanteras får jag se.
  • Anonym (?)
    Anonym (m) skrev 2014-07-23 21:24:33 följande:
    TS, om man blir sexuellt utnyttjad är det inte universitetet man vänder sig till. Det är polisen. Om ingen polisanmälan gjorts och om mannen inte dömts för sexuellt utnyttjande så har det inte hänt enl universitetsledningen. De kommer aldrig lyssna på "dina åsikter". De lyssnar på polisanmälan och dom.
    Så länge han inte har en dom mot dig så är han oskyldig.

    Vill du anmäla fusket så kan du såklart göra det, men blanda inte in sexet.
    Jag utgår ifrån att du skrev en dålig tenta och han ändå satte ett bra betyg utan att prata med dig om det först. I så fall kanske du kan slippa undan att ha fuskat. Om tentan finns kvar och du kan bevisa att du fick för högt betyg.
    Det som i så fall blir följden är att din kurs stryks och du måste göra om den. Vad som blir följden för honom är svårt att veta. Kanske en varning, men knappast sparken. Det går knappt att sparka någon nu för tiden.
    Det verkar som att du inte har någon koll alls om hur universitet hanterar såna ärenden. Universitetetsledningen är väldigt intresserade av att höra vad som har hänt och varför. Du har alltså väldigt mycket fel.
Svar på tråden Är detta hot?