• Cuddles

    Nyfiken på reaktion

    Börjar man att prata om sex första gången så är det nog inte ett förhållande man är ute efter utan bara en tillfällig bekantskap. Förmodligen behöver den här tjejen ha flera "tillfälliga bekantskaper" för att bli bekräftad. Det är troligtvis inte bara du och din kompis hon pratar med.Tur att ni kom på det i varje fall.

    Kan inte riktigt förstå det där med att ha flera pågång samtidigt, men det är ju jag det. Tycker det visar så lite respekt mot den man träffar.


    Förlora....det kan någon annan hålla på med
  • Cuddles
    Smecker skrev 2014-07-23 12:00:33 följande:
    Klart inte fattar hennes beteende, du fattar inte ens att du kränkte hennes integritet.
    Hmmm på vilket sätt blev hon kränkt?
    Det är väl snarare så att hon blev påkommen och upprörd över det faktum.

    Nej, normalt funtade tjejer beter sig inte på detta sätt. Vill man köra med flera ska man vara öppen med det och ge den andra chansen att backa med ett "hej då" utan att gå igång.
    Förlora....det kan någon annan hålla på med
  • Cuddles
    Smecker skrev 2014-07-23 13:08:14 följande:
    "Köra med flera" har jag svårt att få det till, de dejtar inte eller har ens träffats, utan "pratar sex" som det står i TS.

    Att i det läget göra som TS och ifrågasätta vad och med vem hon skriver tycker iaf jag är att gå över gränsen. Det är något helt annat om man dejtar eller har någon form av (underförstådd?) överenskommelse om exklusivitet.
    Hmmmm.... nu var min sista mening allmän och hörde inte ihop med TSs frågeställning.

    TS gör helt rätt, vill han ifråga så ska han ifråga, vad är konstigt med det. Nu lät det som det var hon som gick igång när hon blev avslöjad.
    Förlora....det kan någon annan hålla på med
Svar på tråden Nyfiken på reaktion