• Monte

    visa brösten kvinnor

    Anonym (Bröstälskare) skrev 2014-07-23 10:29:48 följande:

    Trist att toppless är ovanligt. Älskar att se bröst i alla de olika former. Är så härligt med olikheter. Porr erbjuder för ofta bara vissa typer. Snälla kvinnor visa upp er här. Alla former är mycket välkomna!


    Alltså. Var kommer män (?) som du ifrån egentligen?
  • Monte
    Baktakt skrev 2014-07-23 15:46:10 följande:

    Nej. Det är svårt att begripa när man inte själv hela tiden utsätts för andras tyckande om ens kropp och hur den ska användas för att behaga andra bättre. Du har uppenbarligen vare sig större inlevelseförmåga, eller intelligens än TS. Ni skulle nog trivas under samma sten. På medeltiden.


    Well put.
  • Monte
    taquine skrev 2014-07-23 17:24:33 följande:

    Håller med dig till 100% , mitt var någon slags ironi,,,, hoppas alla förstår detta


    Jag förstod det ;) men troligtvis inte ts
  • Monte
    hemliga agenten skrev 2014-07-24 00:14:30 följande:

    Återigen svordomar och personangrepp från din sida, "tack".

    Självklart får du ha dina åsikter, jag respekterar att du har dem. Jag har inte skrivit något om någons personliga åsikter, jag skriver inte i elak ton och jag är inte nedsättande. Så du får gärna bemöta mig med trevlig ton och positivt tänk.

    Jag har inget behov av att få se några bilder på bröst på nätet, det är inte vad tråden handlar om eller vad jag argumenterar för. Jag har bara påpekat den roliga dubbelmoralen i att ingen blir förbannade när det skapas trådar för att visa vader, biceps, sexpack eller kukar, vare sig efterfrågan kommer från en kvinna eller man. Det är inget närmare klagomål när bröst eller andra kroppsdelar visas upp i helkroppstråden - men när en man efterfrågar kvinnliga bröst, då går feminism-maffian igång på full effekt.

    Varifrån kommer hatet (och förvåningen?) om att män uppskattas kvinnobröst? Fasen, majoriteten av kvinnor uppskattar kvinnobröst också :)

    Det var som någon undrade innan, "Varför har du inte lagt upp någon kukbild då?"

    Det är ju inte vad tråden handlar om, eller vad jag förespråkar. Jag känner inget behov och anser mig inte heller tvingad att lägga upp en kukbild. Ingen här är heller tvingad att lägga upp bilder på sina bröst, men att möjligheten finns, och friheten(?) verkar göra många väldigt hatiska här...


    Du jag läser inte ens ditt inlägg då det är helt ovidkommande mitt redan i första meningen. Mitt personangrepp var för övrigt på medlemmen "Haskel", inte dig. Men du kanske tog åt dig med?

    Och ja han förtjänade det. Jag ser ingen anledning för honom att rikta sig till mig alls. Vi har inget utbyte av varandra, vilket han lika gärna kunde respektera men visst, det är ganska underhållande med gamla gubbar som uttrycker sig som fjortisar.
  • Monte
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-24 19:31:31 följande:

    Suck suck

    Alltid är det nåt fruntimmer som bara ska... Ni fruntimmer som inte vill visa pattarna.. gör inte det då... Ingen som tvingar er... om det sen skulle visa sig att en annan fri gjord kvinna vill, jamen då får väl hon göra det..

    Om TS önskar att få se bara pattar.. men låt han då få ha den önskan...  Om ni inte vill uppfylla TS önskan... gör inte det då??

    Vad är så svårt??

    Det är väl ingen som sagt att DU ska visa pattarna eller?


    Vad det är som är så svårt? Tillåt mig att ställa den frågan till t ex dig. Ni två tre "herrar" härinne som argumenterar för och innerligt hoppas på att få se lite tuttar verkar ha oerhört svårt att förstå var invändningen ligger mot trådstarten. Trots att detta har förtydligats åtskilliga gånger.

    Så, varför kan du inte läsa?
  • Monte
    Bajsa skrev 2014-07-24 19:59:25 följande:

    Har inte sett någon tydlig konkret invändning, bara massa onödigt tjatter som inte hör hit. Rent OFF TOPIC för att vara konkret. Stick härifrån!


    Visa pattarna om du vill. Ingen hindrar dig. :)

    Jag tror att jag får skriva vad jag tycker om topic, faktiskt är jag rätt säker på att jag får det. Eftersom det verkar störa "Bajsa" så lär jag ju inte heller avstå min rättighet.
  • Monte

    Vilken provokativ känsla som verkar uppstå hos herrarna när de inte får se tuttar.

  • Monte
    Celines Essence skrev 2014-07-25 22:08:42 följande:

    Låt mig påminna dig om att du visat upp dina bröst här på FL.

    Det är inte länge sedan du i en tråd ville påminna om att de är lika förtjusande som alltid. Du verkade riktigt road över att en man här på FL tyckte att du var den enda som fått en hyllningstråd till sina bröst.

    Så det är tydligen okej när vissa kvinnor visar upp sig...och det är tydligen även okej att vissa män visar sin uppskattning för bröst då...

    I fall du undrar kommer jag inte visa upp mina bröst här. Jag har några nya ideer till bilder. Kanske dyker någon av bilderna upp i helkroppstråden, kanske inte...vi får se vad jag får lust med..


    Jag börjar faktiskt tycka lite synd om dig, Fröken.

    Kram.
Svar på tråden visa brösten kvinnor