• Smecker

    visa brösten kvinnor

    Du kanske har missat att kvinnors bröst inte är till för att behaga dig? Pröva att fokusera på människan istället.


    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Monte skrev 2014-07-23 11:01:31 följande:

    Alltså. Var kommer män (?) som du ifrån egentligen?


    Bakom någon tät buske förmodligen.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker

    Så det är brösten som gör kvinnor feminina? Intressant.

    Arnold Schwarzenegger och Paul Walker postar bilder på sina kukar på nätet? Var då? Eller du menar att "visa upp sig" är ett och samma, oavsett om det handlar om Britta 45 år som visar brösten för random runkballar eller Arnold Schwarzenegger som tar professionella ickepornografiska bilder som han får betalt för? Bjuder på bild som bjuder på bild, eller? Varför postar du inte bild på din kuk då?

    Om det hade handlat om att TS var intresserad av kvinnorna, så absolut. Men nu är det endast brösten TS är ute efter, vem de sitter på är tydligen helt ointressant. Den kvinnosynen är för mig något som hör hemma i en annan tidsepok, när kvinnors främsta uppgift låg i att behaga och vara tillgängliga för män. Till och med då handlade det om EN man, inte alla random män som ville att man skulle visa brösten.


    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (?) skrev 2014-07-23 19:28:54 följande:

    Där har du helt fel !


    Hahahahah.. nej.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker

    Så feminister anser att kvinnor borde få bada topless i badhus för att män skall få mer bröst att runka till? Den var ny..

    Men för all del, fortsätt blanda friskt.


    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    hemliga agenten skrev 2014-07-23 22:58:50 följande:

    Men snälla, du behöver ju inte låtsas vara usel på att läsa och därför sätta ord i min mun. Din respons stämmer inte det minsta med vad jag skriver....

    Har du inte läst tidningarna? Nu var det väl visserligen mest förra sommaren som det var som mest aktuellt och i media, men det har skett att "aktivister" haft "demonstrationer" genom att bada topless i badhus i protest mot att man inte får det.

    Samtidigt i denna tråden uppskattas inte kvinnliga bröst alls, av kvinnor...

    Men go ahead, missuppfatta, va negativa och sätt ord i min mun, några andra "positiva" intressen verkar ni inte ha.


    Du får gärna förklara kopplingen mellan att bada topless i badhus för att avsexualisera kvinnliga bröst, och att förvänta sig att random kvinnor skall tillhandahålla sina bröst som runkmaterial till flåsande män på FL. Eftersom du nu tar upp båda exemplen så finns det väl en röd tråd?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Haskel skrev 2014-07-23 22:57:56 följande:

    Ja, jag håller med. Vart kommer alla sjuka människor ifrån? Jag menar, "gilla bröst", hur sjuk får man bli?

    Men det finns sjuka kvinnor också. Jag var tidigare gift med en kvinna, som ville att jag skulle ha kuken mellan benen på henne. Ibland tog hon i den med handen, även sög på den. Kort och gott, hon älskade min kuk. Hur sjuk kan en människa bli, och vart faan kommer man ifrån?

    Jag menar att jag är ju inget köttstycke. Jag är ju en människa. Älskar man min kuk, så måste man ju hata mig som människa/person. Likaså om en man gillar/älskar bröst, då måste han ju hata människan/personen.


    Konstigt resonemang. Hur är ditt tidigare äktenskap relevant för TS kvinnosyn? Eller menar du att din fru visade brösten för alla män som gillade bröst? Tvingade hon dig att stoppa din kuk i random kvinnor som råkade gilla kuk?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Haskel skrev 2014-07-23 23:52:54 följande:

    Nej. Min fd. fru visade inte brösten. Hon gillade min kuk. Hon ville både se och känna den. Hur sjukt är inte det?

    Ungefär lika sjukt som TS, som gillar bröst, och inte människan.

    Det är ju jättekonstigt att män kan gilla bröst och kvinnor kan gilla kukar


    Och det gjorde hon för att du var en random snubbe som hon inte kände? För det var inte just din kuk hon gillade, utan hon bara gillade kukar i allmänhet? Jag förstår inte riktigt hur ditt exempel är relevant.

    Ser du någon skillnad på

    1: Gilla sin fru/sambo/flickväns bröst och vilja se dem

    2: Brudar, visa pattarna!
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    hemliga agenten skrev 2014-07-24 00:25:19 följande:

    Det var ett förtydligande om den underliga dubbelmoralen som feminismen/många har.

    Visa brösten på nätet, det är "förbjudet", tyder på svag mentalitet och gör man det så är man kränkt.

    Inte få bara topless i ett badhus (men nakenbad finns) - Det är kränkande!

    En rolig sidnotis om det hela var ju att det sedan var tillåtet en viss tid, om det var sex månader eller ett år, men inte en enda tjej badade då topless - så efterfrågan fann aldrig, men ändå skulle det protesterar och klagas...

    Ditt inlägg fyller lite utav en dubbelmoral den med - Kvinnor som läser Fifty Shades of Grey tycker många är positivt och starkt gjort, oavsett om den är i ens egna hem eller helt öppet i kollektivtrafiken - men om en man vill se en bild på ett par bröst, då är han en flåsande man som behöver runkmaterial - en mansgris, jordens avskum.

    I båda fallen är det väl simpla naturliga sexuella behov och inget som skadar någon annan.

    Återigen, jag skriver inte mina inlägg med hat och ilska bakom mig - med väldigt kort formulering så anser jag att BÅDE män och kvinnor ska få visa upp vad de vill, OM de vill (ingen som tvingar någon här) och få efterfråga vad de vill utan att behöva ta emot hat, personangrepp och kränkningar för sina (sexuella) intressen eller önskemål. Speciellt när alla parter är anonyma och allt sker frivilligt - världen blir roligare med frihet än förbud, speciellt när förbud baseras på enbart visas åsikter.

    "Den mest kränkta har inte alltid rätt"


    Vilken dubbelmoral? Den som menar på att kvinnor bör ha samma rätt som män att gå med bar överkropp på badhuset, eller den som menar att kvinnor är till för att behaga random män som vill ha runkmaterial? Eller menar du att om kvinnor går barbröstade på badhuset så kommer det att gå i badbrallorna för random snubbar?

    Och seriöst? Du ser inte heller någon skillnad på det skrivna ordet, en bok, som inte exploaterar någon riktig människa, och bilder som exploaterar riktiga människor i sexuellt syfte? Män har väl dessutom precis samma rätt att läsa böcker som kvinnor? Eller menar du att män är så enkelspåriga att de inte kan läsa, de behöver piktogram?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Haskel skrev 2014-07-24 00:27:27 följande:

    Men hon har ju gift om sig, och skaffat fler barn. Alltså måste hon gilla hans kuk också. Det betyder att hon gillar kukAR, då det handlar om fler än en. 

    En gång tittade hon på porrfilm också, och tittade gillande på mannens kuk, i filmen. Det var ju verkligen en "random" kille.

    Helt sjukt att gilla en kroppsdel på det motsatta könet


    Hon går alltså omkring och ber okända killar visa kuken för henne? Jamen då så, då förstår jag vad du menar. Du har mitt medlidande.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-24 19:31:31 följande:

    Suck suck

    Alltid är det nåt fruntimmer som bara ska... Ni fruntimmer som inte vill visa pattarna.. gör inte det då... Ingen som tvingar er... om det sen skulle visa sig att en annan fri gjord kvinna vill, jamen då får väl hon göra det..

    Om TS önskar att få se bara pattar.. men låt han då få ha den önskan...  Om ni inte vill uppfylla TS önskan... gör inte det då??

    Vad är så svårt??

    Det är väl ingen som sagt att DU ska visa pattarna eller?


    Det är det rådet du ger din dotter? "Självklart skall du visa brösten för random snubbar på nätet så de får lite nytt runkmaterial. De bryr sig inte om dig som person, men det är helt okej, de är ju killar och killar gillar bröst oavsett vem de sitter på".
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-24 23:12:02 följande:

    OK, anser du att nakna bröst är samma som porr?


    Du menar att TS skulle skriva ut bilderna och sätta upp som tavlor på jobbet?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (Bröstälskare) skrev 2014-07-25 19:07:53 följande:

    Suck vilket jäkla tjafs !Tänk om tråden bara hade blivit det jag tänkt. En hyllning till bröst, vanliga bröst, av alla typer.


    En runktråd, med andra ord.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Celines Essence skrev 2014-07-25 22:08:42 följande:

    Låt mig påminna dig om att du visat upp dina bröst här på FL.

    Det är inte länge sedan du i en tråd ville påminna om att de är lika förtjusande som alltid. Du verkade riktigt road över att en man här på FL tyckte att du var den enda som fått en hyllningstråd till sina bröst.

    Så det är tydligen okej när vissa kvinnor visar upp sig...och det är tydligen även okej att vissa män visar sin uppskattning för bröst då...

    I fall du undrar kommer jag inte visa upp mina bröst här. Jag har några nya ideer till bilder. Kanske dyker någon av bilderna upp i helkroppstråden, kanske inte...vi får se vad jag får lust med..


    Ironi är inte din starka sida, va? Du kanske kan ta fram den där tråden där Montes bröst visas?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Celines Essence skrev 2014-07-26 00:12:58 följande:

    I denna tråd avfärdas män som äckel om de vill se bilder på bröst här på familjeliv, ändå sitter Monte själv och och tramsar om sina egna bröst och blir glad för uppskattning.Det kallas dubbelmoral, inte ironi.


    Ah. Skillnaden på att tramsa om bröst ironisk textform, och att tigga om bilder på bröst att runka till, gick dig helt förbi va?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-26 10:10:23 följande:

    jag tycker vi förtjänar lite nakna kvinnobröst här....

    Brösten är till för männen, undantaget när kvinnan diar..

    Bröst har avbildats i tusentals år. För mäns fantasi..

    Sommaren är underbar.. när kvinnor frigör sina härliga leksaker...


    Vilka är dessa "vi", och vad har "ni" gjort för att förtjäna nakna kvinnobröst?
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-26 11:02:21 följande:

    haha du skulle aldrig våga...

    oavsett är detsamma med dina bröst...

    O om du går och visar gräddhyllan någon stans, finns det alltid någon med fantasi, o ibland blir du avrunkad till bilderna av din gräddhylla. Det kan du inget göra åt..

    Så dina bröst ägs av någon annans fantasi.. utifrån fantasin kan de avbildas till runkobjekt... o en bild här är inget annat än en avbildning som leder till fantasi..

    Verkligheten är nåt annat.. då kan de masseras, gunga, allehanda leksaks upptåg, ollas, kladdas, m.m

    För att bröst är objekt till mannens behag, utom när de dias...


    Skillnaden på att inte våga och inte vilja är väldigt stor. Men tack för att du gav så många bra anledningar till varför kvinnor inte skall visa brösten
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-26 11:23:51 följande:

    dålig ursäkt för att inte våga..

    I verkligheten kan du inget göra åt dina manliga objekt.. de putar ut o visar du gräddhyllan så finns det alltid fantasi...

    Du är skapt med objekt som är till för mannen, undantaget när du diar


    Du vågar inte skriva här utan att vara anonym

    I verkligheten så ger du bara fler anledningar till att inte visa brösten
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-26 12:37:11 följande:

    Så du är inte anonym haha.. ska kolla din profil och se om ditt namn, adress och hela videvippen är med... Är det med.. får du eloge i modighet..

    Men resten är bara ursäkter till att inte våga visa


    En dålig ursäkt för att inte våga posta utan att vara anonym
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Smecker
    Anonym (nänope) skrev 2014-07-26 18:32:03 följande:

    men kanske lycklig och fick se nakna bröst på ett forum... lite härliga sex objekt som är till för mannen...

    Strunt samma om man runkar eller runkar av sig i en annan kvinnas kropp...


    Jag förstår precis varför du är anonym
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
Svar på tråden visa brösten kvinnor