• Pandamamma79

    "Din son har märkliga sexuella kunskaper" Är detta över gränsen??

    Anonym (Sanna) skrev 2014-07-23 18:04:01 följande:

    Din son har inte märkliga sexuella kunskaper. Du bara har märkliga vänner.


    Ja, verkligen!
  • Pandamamma79
    Muslimsktjej skrev 2014-07-23 18:14:31 följande:

    Hon överreagerade lite, men tycker ändå det är märkligt att många föräldrar berättar sånt för sina barn när barnen är så små.


    En 8-åring är inte för liten.

    Om de frågar är det ju lättast att berätta.
  • Pandamamma79
    Muslimsktjej skrev 2014-07-23 18:41:28 följande:
    Jo, en 8:åring är för liten. Och jag blir ärligt talat äcklad av alla 8:åringar här som går runt och är allmänt snuskiga och lär barn under 5 år vad dom precis fått lära sig. Inte så konstigt att vi nu börjar höra om 7:åriga killar som sexuellt trakasserar 7:åriga tjejer?
    Att 7-åringar sextrakasserar beror inte på att de vet hur barn blir till. Det beror på att hemmaförhållandena är dåliga. De har inget riktigt stöd hemifrån. Herregud!
  • Pandamamma79
    Muslimsktjej skrev 2014-07-23 18:46:53 följande:
    Är du säker på att 7 åriga killar som har det jobbigt hemma även hade sexuellt trakasserat tjejer om dom inte hade en aning om hur barn blir till? (:
    Så bara för att vissa ungar inte mår bra så ska sanningen undanhållas för alla?
  • Pandamamma79
    Muslimsktjej skrev 2014-07-23 18:52:34 följande:
    Nej? Jag frågade dig en fråga, du svarade inte.

    En 7 årig kille som har det jobbigt hemma och inte vet hur man "snuskar" skulle väl knappast sexuellt trakassera andra? Som tillexempel att dra ner hennes byxor och börja kyssa hennes underliv. Eller hur? ;)

    Du skrev att killarna som sexuellt trakasserar gör det för att dom har det jobbigt hemma, därför ställde jag den frågan till dig.
    Uppochnervända världen! Suck!
  • Pandamamma79
    Anonym (rex) skrev 2014-07-23 19:26:07 följande:
    Du lär dina barn att det är "snusk" att ha sex och skaffa barn. Gissa vilka ungar det är som kommer att sextrakassera andra sen. Inte är det mina barn för de har lärt sig bättre. 

    Men fortsätt som du gör du, vi lär få en kraftig ökning av våldtäkter i takt med att ni fortsätter hjärntvätta era ungar. Flytta till afganistan om det är så jävla hemskt att bo i ett land där man pratar klarspråk istället för att lura i barnen en massa dårskaper! 
    Nej, nu går du för långt!

    Håll tonen.
  • Pandamamma79
    Muslimsktjej skrev 2014-07-23 21:47:24 följande:
    Har du aldrig tänkt på att jag är en människa precis som alla andra, och att alla mina åsikter inte alltid måste ha något med min religion att göra? Eller låter det kanske konstigt?

    Blir så trött på att folk drar in religion såfort jag yttrar mig. Jag bryr mig inte om du känner muslimer som inte håller med mig; det enda vi har gemensamt är att vi tror på samma religion. Inget mer.
    Tyvärr det enda vettiga du skrivit i denna tråd!
Svar på tråden "Din son har märkliga sexuella kunskaper" Är detta över gränsen??