• Anonym (Coco)

    Rätt åt mig om jag blir våldtagen pga av hur jag ser ut..?

    Du får självklart klä dig hur du vill och det är aldrig ditt fel om du blir trakasserad eller våldtagen, det är knäppskallarnas fel. MEN, knäppskallarna går igång på utmanande kläder, och det är väl bättre att inte bli våldtagen?

  • Anonym (Coco)
    Drefk2000 skrev 2014-07-23 18:47:21 följande:

    Nej det är inte ditt fel.

    Du ska kunna gå naken om du vill, ingen har rätt att tvinga sig på dig.

    Det har aldrig varit den våldtagnas fel att den blev våldtagen, och det kommer aldrig vara det heller.


    Helt sant, men det är väl bättre för individen om det inte händer? Tyvärr finns det skitstövlar, jag vill inte använda min kropp som lockbete för att "jag borde kunna gå naken", kallas självbevarelsedrift.
  • Anonym (Coco)
    Anonym (Ledsen) skrev 2014-07-23 19:39:01 följande:

    Menar självklart inte alla killar, absolut inte! Men det är så ofta det händer, är jag ute kommer det fram minst två killar under dagen och håller på. Jag hatar att gå förbi killgäng och tar hellre en omväg för att slippa höra vad dom skulle vilja göra med mig. Jag är sjukt trött på det! Varför kan man inte gå ute utan att någon ska hålla på..? Prata gärna med mig som en normal jävla människa men vill jag inte ta en öl eller följa med hem så fortsätt inte gå efter liksom och tjata. Varför kan inte folk ta ett nej..? Jag är fan seriöst rädd för killar, jag har hela tiden tänkt att bara jag ignorerar dom så slutar dom. Vissa blir ju till och med ännu värre om man gör det så jag vet inte vad jag ska göra.

    Nej, jag kommer inte ha på mig speciellt utmanande kläder efter igår, Men vad fan får jag ha på mig, är en kjol okej? Ska jag kasta alla mina magtröjor. Jag tycker faktiskt inte att jag går såå utmanande klädd faktiskt. För vad fan ska man ha på sig nu på sommaren..? Utan att det ska vara utmanande. Jag orkar seriöst inte med det här mer. Vissa kanske inte ser detta som ett så stort problem men för mig är det oerhört jobbigt. 


    Kort kjol, magtröja och högklackat? Big no no, det attraherar män, ja, men mest skitstövlarna.
  • Anonym (Coco)
    Anonym (Ledsen) skrev 2014-07-23 19:51:17 följande:

    För det var precis det jag skrev va..? Eller inte. Jag fattar la att sätter jag på mig en kort kjol, magtröja och ett par klackar hinner jag bli våldtagen minst 3 ggr påväg till affären. Jag tänker faktiskt på vad jag klär på mig, har jag en kjol sätter jag på mig en tröja som döljer lite mer upptill och tvärtom. Jag anser faktiskt inte att en magtröja och ett par shorts är särskilt utmanande men tydligen är det det. Jag är 19, vad ska man sätta på sig nu på sommaren när det är 25+ då? 


    Till exempel ljusa, inte åtsittande bomullsbyxor och dito blus är svalare än halvnaket och åtsittande, men jag förstår att det inte är din stil Försök hitta en kompromiss mellan det du gillar och något som är lite mer löst sittande och täckande.
Svar på tråden Rätt åt mig om jag blir våldtagen pga av hur jag ser ut..?