Inlägg från: Anonym (LOL) |Visa alla inlägg
  • Anonym (LOL)

    Badplatser och liknande endast för skötsamma!

    Fast tänk om muslimerna köper medlemskap, då slipper man ändå inte dom.

  • Anonym (LOL)
    athanatos skrev 2014-07-24 17:38:28 följande:
    Fast du missat att jag pratar inte om att köpa medlemskap. Såna medlemskap är ofta helt tandlösa. Bättre att ha krav på saker som bråkmakare ofta inte klarar som t ex att ha minst 1.0 på högskoleprovet.
    Man måste alltså göra Högskoleprovet för att få bada?


  • Anonym (LOL)
    Anonym (ja!) skrev 2014-07-24 17:45:56 följande:

    Gratis medlemskap, basera det på personlig intervju och se till att man kan bli portad om man missköter sig. Det ska inte baseras på pengar, utbildning eller liknande, utan på normalt vett. Gärna helt inspärrat så man slipper oroa sig för spätt och liknande vid bryggorna. Hade varit perfekt. 


    Och ska TS vara den som intervjuar folk då, menar du? Och ska hon göra det gratis? Eller vem ska betala alla dessa människor som ska intervjua?

    Ibland undrar man om folk inte hunnit tänka klart innan de skriver.
  • Anonym (LOL)
    Anonym (ja!) skrev 2014-07-28 12:37:03 följande:
    Om det nu inte ska vara en helt enorm strand så kan jag inte tänka mig att det är frågan om "alla dessa människor" som ska intervjua. Men självklart jobbar ingen gratis. Släng in en kiosk/ett fik eller liknande (någonstans måste det ändå komma in pengar om stranden ska skötas) och låt den personalen även sköta "medlemskapet" När det är gjort första gången så behöver det ju bara uppdateras lite allt eftersom när det dyker upp "lediga" platser. 

    Trist med folk som hittar problem överallt istället för att komma på lösningar. 
    Oj, så alla ska inte få vara på en trevlig och fredad strand?  Har du en aning om hur det kan se ut på en badstrand när det är fint väder?

    Detta är inte en lösning, det är att sätta skygglappar för ögonen för våra problem.

    Vilken grupp är nästa som ska uteslutas, ungar som skriker, feta människor, bögar? Vi börjar med de dumma, så kan vi utöka sedan.


  • Anonym (LOL)
    Anonym (ja!) skrev 2014-07-28 12:56:18 följande:
    Helt ärligt så tror jag inte att någon skulle utesluts mer än att det skulle ta stopp när det blev fullt. Har man gjort ett åtagande och blivit godkänd till något så tänker folk generellt mer på hur dom beter sig.
    Det handlar väl egentligen inte om att vara "dum".. utan snarare ouppfostrad. När det inte ställs några krav så börjar många bete sig precis hur som helst. 

    Jag vet precis hur det kan se ut på badstränderna på sommaren, men jag vet inte riktigt vad du ville komma till? 
    Det jag vill komma till är väl vad varje normaltänkande människa också kommer fram till.

    Att vi inte ska ha inhängd natur där bara vissa utvalda ska få vistas. Sverige är ett öppet land. Trivs man inte finns det alternativ.

    Man löser inte problem genom att inhägna och stänga ute. Tror du på det själv? På vilket sätt får vi mindre bus och våld för att de inte får bada?
  • Anonym (LOL)
    Anonym (ja!) skrev 2014-07-28 13:20:44 följande:
    Ja, för jag menade ju att vi ska hägna in varenda liten strandremsa som finns, upp med höga staket och lås, och så ska folk få sitta där inne och skratta åt alla "idioter" där utanför som inte får bada. Precis så menade jag. Eller kanske inte, va?
    Precis, det fattade jag också. Och då undrar jag, var ska alla andra ta vägen, de som inte får plats inom de få inhägnader som då ska finnas? Är inte alla värda en lugn badplats?


Svar på tråden Badplatser och liknande endast för skötsamma!