Inlägg från: Anonym (Överdrift) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Överdrift)

    Johanna Toftby: "Misshandel att låta barn äta skräpmat". Vad tycker vi?

    Detta med att det skulle vara farligt att nån gång gå på mc Donalds och att man inte kan ha slappdagar. Tycker all mathysteri om nyttig mat och springa 18 varv på motionspåret gör att vi mår sämre och får dåligt samvete nån gång när vi äter lite onyttigt. Jag äter lite onyttigt ibland och ibland har dottern också gjort det. Jag tränar också ibland och dottern går på dans och friidrott och mår bra och vi är smala båda två och vi är friska och mår bra. Tycker samhällets ätningsdebatter borde avskaffas. Man måste kunna njuta av livet ibland och unna sig slappdagar i bland utan att få dåligt samvete. Tur att jag inte läser kvällstidningarna längre. De skriver mer strunt än bra

  • Anonym (Överdrift)

    Jag är bara så trött om denna debatt om mat och motion hela tiden inte konstigt att sjukdomar som anorexia finns och att folk mår dåligt om de går på McDonalds en gång om året och inte springer 18 varv på löpband.


     

  • Anonym (Överdrift)

    Om man äter skräpmat på t ex Mc Donalds någon gång per år, så tycker jag inte det är misshandel, det är överdrivet, det är ju om man varje dag äter skräpmat man kanske bör ändra sina vanor och äta bättre.


    Och diabetes typ 1 får man inte av skräpmat hur som helst.


    Jag tycker också att äta godis vid t ex kalas är helt ok, det är så överdrivet, detta med mat och vad man skall äta och inte. Jag är lång och smal och har ätit mycket chips i mina dagar och har bra värden i alla former och jag rör på mig lagom mycket och dottern vår äter bra är lång och smal, rör på sig och äter ibland godis, och då är det misshandel ? Tycker det skulle vara överdrivet och larvigt, om jag låter henne äta godis på kalas, som hon går på ibland eller om vi råkar slinka in på Mc Donalds en gång per år, ha ha, vad töntigt att kalla det misshandel.

Svar på tråden Johanna Toftby: "Misshandel att låta barn äta skräpmat". Vad tycker vi?