Inlägg från: Erikali |Visa alla inlägg
  • Erikali

    på måndag ryker p-staven!

    Jag slutade med p-piller för ca 1,5 månad sedan, född 93 och sambon 92. Vi har pratat om barn sen januari och kom nu fram till att vi inte vill vänta längre. Har precis haft första äl. För mig kom allt igång snabbt, det betyder väl dock inte att jag blir gravid snabbare. Men det är skönt att veta att allt funkar!

  • Erikali
    Alex92 skrev 2014-07-27 22:35:08 följande:

    Spännande, hoppas på ett + om några veckor då! :) Hur länge har du och sambon varit tillsammans/bott ihop etc? :) 


    Har BIM omkring 5-6/8 så vi håller tummarna. Vi har vart tillsammans sedan maj förra året. Dock känt varandra ett år innan det. Vi spenderar dygnet runt tillsammans i och med att vi pluggar samma termin på högskolan. Bott tillsammans permanent sedan augusti/september förra året.
  • Erikali
    Alex92 skrev 2014-07-27 22:54:37 följande:

    I see.. då börjar det snart klia i fingrarna :) Okej okej! Vart bor ni om man får fråga? Vad säger sambon om hela bebisplanerandet då? Min är väldigt laid back, och tar det lite som det kommer.. fram tills jag har plussat.. då blir han mer intensiv och ivrig. Sist i alla fall :)  


    Vi bor i Södermanland :) Han är nog lika sugen som mig, svårt att få till sex bara när det är så varmt... Vi pratar nog om det lika ofta med varandra men jag kan inte riktigt sluta tänka på det. Därför jag ventilerar mig här. Han lär bli helt tokig när vi får plus ;)
Svar på tråden på måndag ryker p-staven!