Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Min 11 åriga dotter trodde hon var gravid, men jag sa inget....

    Jag vet inte om jag är mest förvirrad över TS beteende eller av alla som säger att  att en 11åring har koll på sex när inte ens äldre tonåringar bevisligen har den kollen? Ja. När jag var 11 kanske jag visste lite basic, att sex behövdes för att bli gravid (om man nu ska prata om bara det sättet att få barn men visste om adoption också) etc. Inte direkt koll på allt. Kamratposten var superbra för information. Alla får INTE bra sexualundervisning(eller kanske inte får in informationen i huvudet, fnissigt, pinsamt att fråga och allt det där barn tycker) och att det är något som händer kan väl inte gått någon förbi så förstår inte att det ska vara så svårt. Lagstadgat...jo tjena. Man kan ha en lärare som tycker det är pinsamt och har svårt att förmedla eller så kan man ha någon som fånger uppmärksamhet.


    Att fråga om det är till lill-grisen i magen, att inte få några varningsflaggor av alla frågor eller att hon köpte plagg för sina pengar låter så konstigt. Men det kan säkert hänt. Nu är det dags att prata om saker. Kanske en prenumeration på KP eller låna lite böcker. Men att låta henne tro det... Det där kan sätta spår.


     

  • Anonym (S)

    Jag hade också internet. Klart för 15 år sedan fanns det inte lika mycket. Jag antar att jag sökte upp lite sexnoveller och läste lite forumdiskussioner. Alla är dock inte intresserade av att googla på sex. Klart jag undrade men stressade inte direkt över det. Det kom när det kom. Frågespalter om sex och Kamratposten gav information i bättre takt än internet. Finns ju även program som blockerar sökord och sidor för barn. Inte för att det egentligen är bra. 

  • Anonym (S)

    Ja det där med mens. Vissa får redan vid 9 års ålder så det pratet bör vara avklarat för länge sedan. Även att stoppa bindor/trosskydd i ett diskret fack i ryggsäcken som barn oftast har i den åldern. Det gjorde min mamma. Nu visade sig det aldrig behövas men det är en annan sak då jag var förberedd :)

  • Anonym (S)

    Blir något äcklad av vad en annan i tråden anklagas för... eller ja dennes föräldrar. Läs om läs rätt?!


     

Svar på tråden Min 11 åriga dotter trodde hon var gravid, men jag sa inget....