• Anonym (Vem)

    Det är något fel på väninnans dotter.

    Men alltså, inte fan får man väl stora tänder av Shaken Baby Syndrome??? Vem är det som verkar "allmänt efterbliven" här egentligen? Du själv??

    Tycker du ska sluta upp med att kalla dig "vän". Vem tror du att du är egentligen som anser dig ha rätten att sätta diagnoser på din omgivning hipp som happ? Är du sur över att hennes dotter tjyvnöp din unge vid nåt tillfälle eller och nu vill du dumförklara hela familjen, göra hennes dotter till en utvecklingsstörd dregglande sak och mamman till en misshandlare??

    Fy faaan...kräks...

  • Anonym (Vem)
    Anonym (?) skrev 2014-07-26 19:12:50 följande:

    Därför att hon verkar ha något hjärnkaputt och föräldrarna försöker normalisera allt hon gör - trots att det hon gör är fullkomligt onormalt!


    Om du tar dig en tankeställare så är ju det DU sysslar med fullkomligt onormalt. Du är ju vuxen, ungen är ju trots allt bara 6 år. Ungar i den åldern varierar i sättet. Bara för att hon inte faller just dig i smaken ger dig ingen rätt att smutskasta ett litet barn.
  • Anonym (Vem)
    Anonym (?) skrev 2014-07-26 20:24:49 följande:

    Nej för hennes pojkvän sa vid ett tillfälle när jag kommenterade hur korta ben och långa armar barnet har, att jag inte fick säga det till mamman för då blir hon så orolig att något är fel. Jag vet att mamman misstänker något och jag vet att de inte vet vad som är fel med deras dotter.


    Och korta ben och långa armar och stora tänder ger dig anledningen att ge diagnosen SBS? Men ta och ge dig???

    Sen, fattar du inte att barnets läkare måste ha reagerat för länge sen OM det nu är nåt att anmärka på barnets fysik? Kanske gjort en utredning, kanske avvaktar, kanske insett att alla ser olika ut utan att man måste vara utvecklingsstörd för den sakens skull.

    Nämner återigen att jag tror du hängt upp dig på flickans tjuvnyp, det har gjort dig upprörd och nu letar du fel. Igen, inse att detta är en 6 åring.
  • Anonym (Vem)
    Anonym (?) skrev 2014-07-27 12:51:49 följande:

    Det skulle vara lättare att acceptera barnets märkliga beteende om man visste att det faktiskt var något fel på henne. Annars blir hon bara en jobbig och elak snorunge som bara är lite allmänt efterbliven.


    Det var det jag visste/sa; du är helt enkelt arg på ungen antagligen för att hon gett din unge en tjyvnyp vid nåt tillfälle. Det lyser så tydligt igenom dina inlägg.
  • Anonym (Vem)
    Anonym (96) skrev 2014-07-27 13:37:54 följande:

    Vem gillar en elak snorunge? Förutom föräldrarna då....


    Fast nu låter det som, i detta fall, att TS -överdriver- om barnets beteende, just för att hon retar sig så på ungen.

    Det mest troliga är att flickan är hur normal som helst, tom snäll. Men TS hyser ett onaturlig agg mot henne, vilket säger mer om TS mentala tillstånd än om barnet.

    Vilket ENDAST är 6 år gammalt.
  • Anonym (Vem)
    Anonym (96) skrev 2014-07-27 13:57:43 följande:

    Som att ett barn inte skulle kunna bete sig som en idiot......


    Nja, barn är barn, förstår du. Det är vuxna som kan bete sig som idioter. Barn kan bete sig på fel sätt om dom har idioter till föräldrar som inte ger dom rätt vägledning.
  • Anonym (Vem)
    Anonym (?) skrev 2014-07-27 13:54:20 följande:

    Vi bor i ett mindre samhälle och jag känner en hel del släktingar till flickan och alla vittnar om samma sak: NÅGOT är fel med flickan.


    Jaha ja, så nu breder det ut sig alltså? Nu tycker hela byn att flickan är; OBS, dina ord; en ful utvecklingsstörd och elak snorunge...?

    Men föräldrarna vet absolut ingenting, för barnets läkare har ju så klart inte märkt ett dugg av det som är sååå tydligt i dina och hela byns ögon.

    Ååååkej....
  • Anonym (Vem)
    Indianica skrev 2014-07-28 17:49:05 följande:

    Har du tagit upp detta med talet? Jag vet flera barn som har något problem med en "sträng" under tungan, vilket gör att de inte kan prata rent förrän den är bortopererad eller vad det nu är. Ett litet fel, som ger stora bekymmer.

    Angående överbett är det ett helsicke. Jag hade stort  överbett och det korrigerades, men min dotter ärvde det och för varje år blev det allt större och hon var söt, men såg lustig ut såklart, särskilt som hon frestades att sticka ut sina stora glesa framtänder utanför bettet, snacka om Tore Skogman look! Det fördärvar hela ansiktet om det är för stort....När min dotter var 10 år fick hon dock nattandställning och bettet blev normalt och hela ansiktet förändrades då. Fy fansen vad vacker hon blev! Kan sitta och titta på henne och bara njuta!

    Många drag i ansiktet och så växer barnen ifrån när de blir lite större. Dragen slätas  ut när de växer och och bett mm korrigeras Men sedan är inte alla människor klassiskt vackra heller. Bara att acceptera.


    Det finns ett holländskt talesätt som översätts ungefär så här; Ful i blöjan (bebis/barn), vacker bakom slöjan (som vuxen). Eller tvärtom.

    Det stämmer att barn som har för stora tänder eller munnar eller liknande oftast växer ur det när allt annat växer till sig.

    Ang TS, ja det gör du rätt i, dvs be om att få ta bort denna avskyvärda barnhatartråd. Du har gjort fel, din "väninna" är fortfarande ledd i mörker eftersom hon inte vet hur du spekulerar vilt bakom hennes rygg, snackar skit med hennes släktingar och främlingar på ett öppet forum. Där du själv skriver att hennes barn är en jobbig utvecklingsstörd snorunge (dina ord)

    Tycker du borde skämmas men det är ju så klart att förvänta för mycket. Det är väl roligare med lite skvaller i byn.
  • Anonym (Vem)

    PS; värre (nästan) är att du spekulerade i och kring att din väninna hade misshandlat barnet som bebis. Att hon utsatt den för Shaken Baby Syndrome. Det om något är ju oförlåtligt. Hur kan du kalla dig vän???

    Och sen har du mage att påstå att du inte snackat skit...???

    Själv är jag hellre helt ensam utan en enda vän än att ha en falsk orm som slingrar sig runt mitt och de mina.

Svar på tråden Det är något fel på väninnans dotter.