• staffie

    Jag tycker smala barn är fula

    Jag tycker smala barn är mycket fulare än barn som har lite kött på benen. Därför tycker jag det är löjligt med alla de här trådarna som hoppar på lite överviktiga barn, och kallar det barnmisshandel och annat. Detsamma gäller för övrigt vuxna. Nu får det lov att vara nog.

  • Svar på tråden Jag tycker smala barn är fula
  • studentbruttan29

    Tycker du det för att själv normalisera din övervikt månntro? 

    Hälsosamma barn (och vuxna) är väl ändå det bästa så slipper vi diabetes och andra sjukdomar som har exploderat över hela sjukvårdssystemet. Vet du vad det kostar samhället att hjälpa feta människor och barn? Vet du något som helst om läkemedelsindustrin? 

    Varför är det fel att vara hälsosam och tänka på barnens hälsa och framtid och samtidigt hjälpa till att dra ner på alla sjukdomar som kommer med dålig kost?

  • Anonym (!?)

    Tragiskt att samhället är så utseendefixerat att fokusen ligger på utseendet och inte hälsan, även när det gäller barn(!)

  • studentbruttan29
    staffie skrev 2014-07-26 19:48:08 följande:

    Jag är helt normalviktig, så det är inte där skon klämmer.


    Nähä, vad bra då. Så du går runt och tittar på barn och bestämmer vilka som är snygga. Lite udda intresse trots allt....

    Läs på mer om kost och hälsa och inse att allt inte behöver handla om utseende. Hälsa är nog viktigare!
  • staffie

    Att döma av era svar så tycker ni också att smala barn är fulare, men väljer att fokusera på hälsa. Vem har ens hittat på att smala barn är hälsosammare än lite knubbigare barn?

  • Anonym (!?)
    staffie skrev 2014-07-26 19:59:34 följande:

    Att döma av era svar så tycker ni också att smala barn är fulare, men väljer att fokusera på hälsa. Vem har ens hittat på att smala barn är hälsosammare än lite knubbigare barn?


    Hur fick du det till det? Jag har inte sagt vad jag tycker. Det finns folk som ser bättre och sämre ut i alla storlekar och åldrar, men varför ens lägga fokus på att bedöma barns utseende?
  • Anonym (smal)

    Jag tycker det är motbjudande med feta barn! Tänker bara att om de ser ut sådär nu, herregud vad de kommer att se ut när de blivit vuxna. Brr. Alla fetmarelaterade sjukdomar... Och jag antar att det påverkar självbilden negativt att inte ha orken som barn ens.

  • Anonym (Haha !!)

    Ni är fan sjuka ! Alla mina ungar har varit små tjocka när dom var bebisar och 2-3 år men sedan när dom växte så blev dom smala och är det än idag ! Att ett barn har lite hull på magen och lite tjocka gulliga lår är inget! Värre med smala barn dom ser ut som att dom inte får någon mat hemma! Nej barn ska man inte säga tjocka till !!!! Det är när dom blir lite äldre som man får ta tag i det där ! Låt barn vara barn !

  • Anonym (smal)

    Nej jag pratar INTE om bebisar här, de kan gott vara hur runda som helst. Jag menar ungar som är typ 6 och däröver.

Svar på tråden Jag tycker smala barn är fula