• vampyria2

    Lämna infertil sambo?

    Om han inte går med på att jag får göra en spermadonation så skulle jag garanterat ha lämnat honom om jag inte hade barn innan, tyvärr så är den krassa sanningen så.
    Jag har i hela mitt liv drömt om att få barn, jag var fyra år när min älskade lillebror kom och jag var redan då så avundsjuk på min mamma som fick vara gravid och föda honom, det var enormt häftigt för mig att få reda på att det var så man fick bäbisar och jag har som sagt sedan dess drömt och längtat efter att få bli gravid.

    Tyvärr så har min längtan alltid varit störrst av allt och jag skulle garanterat bli väldigt deprimerad om den drömmen hade tagits i från mig, hade det varit fel på mig så hade jag varit tvungen att acceptera det men lär ha blivit djupt deprimerad, om det nu är manen som det är fel på och han vägrar att låta mig uppleva det så skulle jag helt klart välja att gå.

  • vampyria2
    Jeaninne skrev 2014-07-28 13:48:01 följande:
    Fast just det du skriver nu som är det farliga. "Om han inte går med på att jag får göra spermiedonation skulle jag garanterat ha lämnat honom". "Om det är mannen det är fel på och han vägrar att låta mig uppleva det."

    Det är ju känslomässig utpressning! Tror du verkligen, att om du pressar din man att gå med på det med sådana medel, att hans inställning till barnet kommer att bli positiv och kärleksfull..? Jag tror, att han i så fall alltid kommer att känna,  att barnet är en parasit som får leva på nåder i hans hus...

    Mycket bättre att lämna i det läget!
    Nu skulle ajg aldrig någonsin lägga upp det samtalet så att det låter som "du måste gå med på det här annars..." utan mer prata igenom det hela och höra vart han står i frågan och sen ta beslutet ut i från det, men samtidigt så vet jag att jag skulle förr eller senare lämna om jag inte fick uppleva att få vara gravid m.m bara för att han hellre vill tex adoptera, kan ju kännas som att mitt biologiska barn borde vara honom nära och kär ändå faktiskt.

    Jag vet att jag skulle aldrig någonsin vilja att han missade chansen att få ett biologiskt barn om den chansen fanns om jag var den som var steril, så varför skulle han neka mig om han vill att jag ska vara den lyckligaste i världen? Skulle han kunna se ett barn födas och växa upp och känna så som du skriver mot det barnet så är det en man jag aldrig skulle välja att bli tillsammans med, en riktigt man tar han om de barn som finns i hanns närhet tycker jag.

    Sen att kalla det känslomässig utpressning kan jag förstå att man gör men här är jag ego och som sagt det är min mening med livet, det är det som hela livet har fört mig framåt så att en man som känner mig och visste hur hårt jag verkligen brann för att få vara gravid och föda ett barn skulle nog aldrig neka mig det eller inte förstå att det handlar om något mycket större för mig än vad det gör för andra, jag tycker inte bara om barn jag verkligen älskar barn och har vigt hela mitt liv till att skaffa barn, har fyra själv, sen jobbar jag med barn och har gjort hela livet, nä jag har svårt att tro att nån av de män jag har valt till mina skulle neka mig den lyckan faktiskt, som tur är
Svar på tråden Lämna infertil sambo?