• Anonym

    Ni som har erfarenhet av karriär vs barn..

    Jag har ett kreativt karriärjobb som jag älskar. Min plan var att få fast jobb först. Det var viktigt eftersom barn kostar en del och jag ville vara trygg med att kunna ge dem det de behöver och lite till. Jag vill inte heller känna jobbsökarpress under graviditeten eller bli sittande med låg FP. Jag fick fast jobb (tufft i min bransch) när jag var 29. Fick första barnet vid 30, andra vid 33 och tredje vid 36. Har aldrig haft problem att bli gravid och jag och min man har delat FL lika. Jag är idag hemskt nöjd med att jag väntade och att jag följde min plan :))

  • Anonym

    Kan också säga att jag INTE haft en chans att få drömjobbet om jag fått barn tidigare eftersom det krävde praktik i annan stad, mkt sena kvällar/helger mm för att få in foten.

  • Anonym
    Anonym (barntankar) skrev 2014-07-28 16:04:34 följande:
    Va härligt det låter och vad bra det löste sig! Jag vill väldigt gärna ha fast innan.. Känns bara så hopplöst när man längtar så mycket. Men hjärnan säger vänta :)

    Vad jobbar du med?

    Lyckligt lottad är du iaf som älskar ditt jobb :)
    Media/reklam. De allra flesta blir faktiskt gravida snabbt. 80-90% inom ett år. Jag har använt ägglossningsstickor också när vi väl bestämt oss för barn :)
Svar på tråden Ni som har erfarenhet av karriär vs barn..