• Anonym (hm)

    Har sambon en affär

    Efter din beskrivning så låter det som hon i varje fall är imponerad/påverkad av den här andre mannen. Nu vet jag inte din flickväns historik men har hon lätt för att bli kär och kanske lite ombytlig så är det inte omöjligt i vart fall att så är fallet. Om inte annat kan det bli en affär av det. Men se till er egen relation istället. Du nämner att ni nyss flyttat samman och kanske funkar det inte riktigt som ni tänkt er. Finns det redan sprickor i er relation ja då finns naturligtvis möjligheten att hon söker lyckan på annat håll. Kommunikation brukar vara en ledstjärna.

  • Anonym (hm)

    Ni kanske har skyndat på er relation för kvickt att ni flyttat samman lite förhastat, kan ju vara så att ni kanske inte passar ihop. Iofs omöjligt för någon här att sia om detta. Men att misstänka otrohet redan bådar ju inte gott för framtiden. Kanske ni skall backa lite i relationen för att se om det verkligen är rätt, svårt att veta.
    Som du beskriver så låter det ju som hon i varje fall har ett intresse av den här andre mannen. Exakt vilket intresse är dock oklart....och i vilket syfte.
    Det finns ju personer som har lätt att kära ned sig direkt och hattar från förhållande till förhållande, är denna kvinnan en sådan eller kommer hon från något längre förhållande innan? Och att hon inte hunnit bli "klar" med det i medvetandet så att hon egentligen fortfarande söker men av olika skäl inte klarar att bo med sig själv så hon kastar sig in i ett nytt tro?
    Sedan finns ju de tjejer som överlappar förhållanden för att aldrig riskera att stå ensamma vilket skrämmer vissa. De ser ju till att fixa ett nytt förhållande innan de avslutar det förra. Lite fult kan tyckas men den typen är ju inte helt ovanlig. Nja svårt.

  • Anonym (hm)

    Vet inte vad jag skall säga men Familjerådgivning redan i ert fall låter ju inte kanon för framtiden men kanske en väg vad vet jag. Eller backa ett steg flytta isär som särbo ett tag. Men sitt ner och tala med varannn, kanske ni har glidit isär jättesvårt faktiskt.

  • Anonym (hm)

    Ja ur din horisont så ligger felet hos henne och helt säkert anser hon vise versa, It takes two to Tango som det heter. Jag tror dock eller det låter som om ni kanske hastat er in i ett förhållande lite för snabbt utan att ha lärt känna varann innan. Lätt hänt när allt känns rätt så det är inte illa ment.
    Om hon nu har något på gång med kollegan som det låter så kan man ju inte förbjuda henne det heller men då bör man kanske se till att avsluta denna relationen först. Du beskriver ju ändå att han är allt hon har för ögonen och då kanske det inte är värt att gå vidare för er del. Trist för dig att behöva ha det på detta viset, men känslor kan man ju inte styra alla gånger... Ta och fundera över hur du vill göra, jag är inte säker på att lösningen finns på Familjeliv utan att den är något du och sambon måste komma fram till på egen hand.

  • Anonym (hm)

    Jo visst men hur länge dejtade ni innan ni flyttade ihop? Det tror jag inte framgår av tråden.
    Du vet det är en sak att träffas men sen när ni blev sambo så förändrades det in i vardagen och det är något annat. Jag känner lite som så att ni är nog inte rätt för varandra men jag kan förstås ha fel för jag är inte prästinnan av Pythia/ oraklet i Delphi.

  • Anonym (hm)

    TS var glad att du sover någon gång. Kanske har du fått IBS då får man lägga om kosten och tillse regelbundna tider något jag är världssämst på. Men nu har jag ådragit mig en skada så jag skall ändå ingenstans i morgon. Då kvittar det ju hur sent det blir.
    Det känns som om ni glidit isär eftersom tjejen fortfarande "söker", hade det varit ni och bara ni hade hon enkom haft ögon för dig TS utan att se åt något annat håll.

  • Anonym (hm)

    Ja man skall aldrig luras av falsk blygsamhet just pga den gjorde jag själv ett misstag för några år sedan....kan väl säga som så att i de lugnaste vatten lurar de fulaste fiskarna. Man blir invaggad i ett lugn att man tappar garden... Kvinnor är sluga varelserFlört.
    Det kan också vara ett knep från hennes sida att verka blyg och att hon är van att få väldigt mycket bekräftelse och missbrukar bekräftelse. Men jag vågar inte dra någon högre växel på detta.

  • Anonym (hm)

    ...Och det är lätt hänt så jag anklagar dig inte heller...

    Du får söka se nyktert på problemet ni glider isär, kanske aldrig skulle ha flyttat ihop och kanske dags att ta i problemet...framtiden kan bara ge svaret var det slutar.

  • Anonym (hm)

    Nej par terapi kan ju bli knepigt när ni precis flyttat samman, kanske bättre att erkänna sitt misstag och lämna relationen. Eller som sagt föra dialog.

  • Anonym (hm)

    I mina öron eller ögon i detta fallFlört så blev det inte som någon av er hade tänkt sig, att ni inte kanske passar varann. Istället för att konstatera felet gemensamt så undviker ni båda att ta tag i problemet och erkänna misstaget utan flyr båda två åt varsitt håll fast på lite olika vis. Den ena drar sig undan medan den andre uppvisar någon passiv agressivitet. Detta redan  efter så kort tid och då vill jag inte ens tänka på läget om några månader kanske ett år....

  • Anonym (hm)

    Nej kanske inte men ni drar er båda för att tala om det.

Svar på tråden Har sambon en affär