• helene 355

    Min fyraåring tar allt och förstör allt

    Anonym (Kilimanjaro) skrev 2015-03-23 21:05:14 följande:

    Eftersom det gått ett tag och det inte skett någon förändring sedan JULI då jag startade tråden så tänkte jag se om det finns någon annan förälder i samma situation?

    Han har alltså inte blivit "bättre" och nästan varje dag har något blivit förstört.
    Detta trots timtals långa promenader, dagis och andra aktiviteter.
    Det finns helt enkelt inget stopp på energin och jag känner mig helt maktlös. Idag kom jag hem till ett sönderrivet födelsedagskort som jag hade tillverkat till min mamma som fyller jämt imorgon.


    testat att han får laga allt han tar sönder? river han sönder papper får han sitta och tejpa ihop tills de är rätt, kortt får han göra om, allt han kastar ut får han gå och hämta och lägga tillbaka. gör ni varje sak varje gång kanske han blir less.
  • helene 355
    Anonym (jorå) skrev 2015-03-23 21:13:27 följande:
    mycket bra idé- Det ska jag testa!
    testa och var STENHÅRD, varenda grej, än om ni inte har tid gentligen och direkt de händer eftersom 4 åringar har svårt att förstå konsekvenser. prata med din man och kom överens om det och kör STENHÅRT 1 månad och ge ej upp. Lycka till!

    i många situationer kan de vara bra att dokumentera, för ibland kanske man inte märker framsteg när de väl händer och då kan de vara bra att ha att läsa igen och att de finns svart på vitt.
Svar på tråden Min fyraåring tar allt och förstör allt