• SJLN

    Hälsa på dagisfröken

    Jag skulle inte uppskatta att få besök av mina dagisbarn under semestern, men alla är ju olika :)

  • SJLN
    Anonym (Dagis) skrev 2014-07-29 16:43:59 följande:

    Varför skulle du inte uppskatta det? Tycker du inte om barnen? Hos oss säger dom alltid att dom har saknat barnen när dom har varit lediga.


    Jo jag tycker om barnen, och saknar dem när jag är ledig länge. Men det är inte mina barn, när jag är ledig vill jag faktiskt vara just ledig. Att jobba heltid på förskola är ganska stressigt och krävande. Semestern är en stor anledning till att man orkar med det i längden. Det är nyttigt att sakna ibland :)
  • SJLN
    Anonym (Dagis) skrev 2014-07-29 17:16:12 följande:

    Jag kan tycka att det är en tråkig inställning till sitt jobb att man vill avskärma sig så från det på sin semester. Vi ska inte gå dit och hälsa på för jag vill inte tränga mig på. Trodde att det skulle uppskattas och ses som att min dotter får kontakt med dagis även när hon är ledig. De öppnar nästa vecka igen, då ska vi gå dit och leka varje dag så det inte blir som en chock att börja. Så har vi gjort de andra åren.


    Det låter som en bra lösning, att gå dit och leka när de öppnat igen. Det är ju synd att du ser det som att jag har en tråkig inställning till mitt jobb, själv ser jag det som att jag har en ganska sund inställning till det. Något som håller i längden liksom. Vi är som sagt alla olika :)
  • SJLN
    Anonym (13) skrev 2014-07-29 22:28:56 följande:

    När jag o min kusin hade sommarlov så besökte vi läraren vi hade i klass 1-3, vi sakna henne o ringde på o lämna blommor o berättade att vi nu gått ut sexan o skulle byta skola.. va inget långt "besök" o vi gick inte in eller nåt utan lämna bara blommorna o tacka för att hon varit så bra mot oss.. va de också sjukt dumt o störa henne på hennes semester? Hon betedde sig inte som att vi störde utan hon va alltid ganska känslig så hon grät lite o krama om oss (hon grät när vi sluta trean med så lite känslig person men superbra lärare)


    Nej det blir inte alls samma sak så långt efter. Då relaterar i alla fall inte jag själv barnen lika starkt till jobbet och förför stör det inte alls på samma vis. Men känner man sig osäker är ett hett tips att hälsa på PÅ JOBBET där är det nästan garanterat uppskattat när det inte är för körigt med för mycket barn ;)
Svar på tråden Hälsa på dagisfröken