Inlägg från: Anonym (neeeej!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (neeeej!!)

    Hälsa på dagisfröken

    Anonym (Dagis) skrev 2014-07-29 18:17:31 följande:

    Jag menade hem till henne. Vi bor inte så långt från varandra och hon har visat min dotter var hon bor när dom varit ute på promenad med dagiset.


    fint, men nej. besök dom inte. det är gränslöst så det bara skriker om det. ditt barn är inte det enda dagisbarn hon tar hand om på arbetstid och tänk om alla skulle tänka som dig? du har ett gyllene tillfälle att lära din dotter hur man hanterar saknad på ett positivt sätt, ta inte en genväg och lämpa över det på någon annan som har semester från ditt barn.

    jisses.
  • Anonym (neeeej!!)
    Anonym (Dagis) skrev 2014-07-29 19:33:13 följande:

    Jag tycker inte att man kan jämföra att arbeta på sjukhus eller bank med att jobba på dagis.


    varför inte? varför måste en dagisfröken vara mottaglig för besök från sitt jobb när hon är semester? är det för att det är hertiginnan är universum som vill besöka kanske? eh...nej. och när en pedagog säger att de saknat barnen under semestern så kan du till 100% säkerhet veta att det INTE innebar att de ville träffa barnen på semestern utan att det nog var ganska skönt att få sakna arbetet och barnen ett tag. att sakna kan vara en bra grej, ngt som gör att man orkar med det jobbiga som också kommer med småbarn sen när semestern är slut.
Svar på tråden Hälsa på dagisfröken