• Anonym (Ego)

    Gravid - han gav mig en vecka

    Nu blir du aldrig av med honom. Han kommer att kunna förstöra ditt liv, barnets liv, dina förhållanden och din ekonomi i 20 år framåt. Det du är med om är bara början och jag tycker att du är enormt egoistisk som väljer att utsätta ett barn för honom!

  • Anonym (Ego)
    Anonym (S) skrev 2014-07-30 22:09:38 följande:

    att börja pusha för abort tycker jag faktiskt är ganska respektlöst när TS skrivit att hon valt att inte göra abort, och inte heller frågat om åsikter angående just det.

    allt går att lösa, kontakta kvinnojour/polis, be om stöd från vänner.


    NEJ, allt går INTE att lösa. Kvinnojourer, polisen, vänner kan inte "lösa" att barnets pappa är en idiot. Det kommer barnet att få leva med/lida för för alltid. En del pappor som dödat sina barns mammor får vårdnaden när mamman är död. Det är så jävla naivt att tro att den här typen av saker går att lösa. NU går det att lösa, med en ABORT. Inte sen. Då är det för sent.
  • Anonym (Ego)
    FrauCasio skrev 2014-07-31 17:21:22 följande:

    Men lägg ner. Det är ts val att behålla sitt barn. Tror du alla vill ta livet av sitt ofödda barn? Alla är inte lika känslokalla som dig. Sedan ska du akta dig för att proppsa på henne ett beslut som hon kanske kommer ha svåra trauman av och livslång, grämande sorg över och skam. Detta får ts själv ta ställning till om hon vill eller inte vill behålla. I ts står det klart och tydligt vad hon vill. Akta dig för vad du skriver till andra som inte bett om din åsikt i frågan, och vilka beslut som görs utifrån dina ord.


    Nej det är klart, ångesten och sorgen den låter man barnet bära i stället, för annars är det synd om den som gör abort och det får aldrig ske. Jag behöver inte akta mig för något alls. Jag "propsar" inte på något. Jag säger att det är egoistiskt att behålla ett barn i den situationen, samt oerhört naivt att tro att någon kan skydda mamman och barnet sedan. Jag är inte känslokall, däremot inte ett dugg blåögd när det kommer till barn som sätts till livet för att fara illa.
  • Anonym (Ego)
    Stinahej123456 skrev 2014-07-31 20:49:00 följande:

    Kontakta kvinnojour bums! Utsätt inte dig och bebis för minsta risk för eventuellt våld. Ta den lagliga biten sen.

    Kvinnorna som jobbar på kvinnojour hanterar nog liknande situationer ofta - de flesta kvinnor som kommer dit har ju bott någonstanns innan och behöver hjälp med att komma vidare.

    Är killen våldsam eller hotfull borde du kunna ordna besöksförbud - barn behöver inte ha sin våldsamma pappa i sina liv, våldsamma pappor har väl inga sådana rättigheter(?)

    Sist, spara alla sms och liknande ifall det skulle bli rättegång eller myndigheter behöver bevis för vårdnads/boende-tvist. Ta hand om dig och bebis!


    Jo, barnen har rätt till sina våldsamma pappor. Det spelar ofta ingen roll om pappan är farlig för mamman, bara han inte till exempel skrivit en stor skylt som han bär runt på, där det står "jag slår mina barn och erkänner det härmed", då KANSKE han skulle kunna ses som farlig för barnen också.
  • Anonym (Ego)
    Stinahej123456 skrev 2014-07-31 23:37:46 följande:

    Skriver du utav erfarenhet eller gissar du bara? Alltså jobbar du inom soc el. Bup så att du vet att de flesta barn som vuxit upp i otrygga miljöer oftast hellre velat att de aldrig fötts?


    Jag jobbar med barn och ungdomar på ett sånt sätt att jag ser vad de utsätts för och vet att det inte finns någon som kommer och räddar barnen. En del ungdomar tar livet av sig, en del barn önskar att de aldrig fötts, en del växer upp och blir själva förövare. Några fixar livet, andra mår skit. Frågan "önskar du att du aldrig blivit född" är en jävligt svår fråga. Fråga i stället om någon önskar att den fötts av en annan mamma, med en annan pappa eller i ett annat skede av föräldrarnas liv, då har du ett annat svar.... Att kvinnor väljer att skaffa barn med stora idioter till pappor är en av de saker som verkligen upprör mig. Kvinnan har ett VAL och VÄLJER att sätta ett barn till livet under jävliga omständigheter. Helt obegripligt. Det sista jag skulle vilja är att se mina egna barn växa upp i ett sådant liv.
Svar på tråden Gravid - han gav mig en vecka