• Anonym (Liv)

    Blockad på Facebook av en som jag aldrig pratat med

    Vad märkligt? Den enda rimliga förklaringen är väl att personen ifråga har fått vetskap om att du brukar gå in på dennes sida då och då? I så fall kan jag förstå blockningen för jag skulle nog tycka att det var obehagligt att någon som jag aldrig hade pratat med gick in på min sida då och då för kolla?

    Så ärligt talat är det väl mer intressant ur beteendevetenskaplig aspekt varför du har ett så stort intresse av att gå in på denne persons sida?

  • Anonym (Liv)
    Anonym ((blockad)) skrev 2014-07-31 13:31:53 följande:

    Förstår din fråga och jag lovar att jag inte är galen (alltså mer än vanliga dödliga :)) ... gör inte detta på vardagsbasis, en gång i månaden högst. Som sagt personen lägger upp intressanta artiklar och diskussionstrådar som jag oftast inte stöter på under min vardag. Jag är lite av en allätare och gillar att läsa och "allmänbilda" mig om man får uttrycka det så.

    (jag vet mycket om denna person privat via min partner så behovet att veta om personens privatliv finns inte)


    Jag tror absolut inte att du är en galen stalker. Vi är ju alla mer eller mindre nyfikna av oss. Även jag :)

    Men jag har svårt att förstå varför denne person skulle blocka just dig om hen inte har fått reda på att du "snokar" då och då på dennes sida. Frågan är väl hur hen fått veta detta. Mig veterligen kan man inte se vem som har varit inne på ens facebooksida. Är det någon som vet om att du brukar kika in där som har skvallrat?
  • Anonym (Liv)
    Anonym ((blockad)) skrev 2014-07-31 13:40:06 följande:

    lite galen och uttråkad


    Som de flesta andra av oss här då? :)

    Jag kan inte se någon anledning till att du skulle bli blockad om inte det har framkommit att du brukar kika in på personens Facebook. Jag har blockat 2 personer sedan flera år tillbaka. Mitt ex och dennes nya partner eftersom saker de sade gjorde att det framkom att de hade läst på min sida och jag orkade inte med deras tjafs så därav beslutet att blocka. Annars är det väl inte så vanligt att man blockar personer. Jag menar det brukar väl finnas en bakomliggande orsak till blockningen? Kan du komma på någon orsak ts?
  • Anonym (Liv)
    Nixe skrev 2014-07-31 14:04:27 följande:

    trodde inte man kunde blocka folk som man inte har på vänlistan över huvud taget?


    Jo, det kan man. De jag har blockat är jag inte vän med.
Svar på tråden Blockad på Facebook av en som jag aldrig pratat med