• Anonym (Undrande)

    Hur snabbt kan ni få orgasm kvinnor?

    Hur snabbt har ni kommit vid penetration eller vid onani?
    Förstår att ni inte suttit med tidtagarur. Berätta gärna vad som fått er att komma så fort eller om ni alltid har lätt för att komma.

  • Svar på tråden Hur snabbt kan ni få orgasm kvinnor?
  • Nesp

    Jag har aldrig kommit av enbart penetration men är jag riktigt tänd innan han kommer in och jag smeker mig själv under tiden kan jag komma på 5 minuter.
    Mer normalt är kanske 15 minuter. Är jag stressad eller väldigt trött kan det hända att jag inte hittar känslan utan ger upp.

    På egen hand kan jag komma på 1-2 minuter om jag är kåt och bara vill ha en snabb orgasm. Har jag gott om tid kan jag dra ut på det hur länge jag vill i princip.

    Sen är jag lite av en exhibitionist. Första gången jag smekte mig själv framför en kille tog det inte mer än 30 sekunder. Men då var jag ordentligt kåt innan och tände enormt på att han tittade.

  • Anonym (19)

    gud va snabbt ni kan komma haha ! för mig tar det minst 10 -15 min på egen hand, tyckte att det var ganska snabbt haha men har väl inte hittat rätt metod för att kunna komma så snabbt än Flört men när jag väl kommit 1 gång kan jag komma nästan direkt efter om jag vill. 

    däremot så kan jag komma snabbare när någon annan är med och hjälper till :D

  • Titanochsilver

    Väldigt olika. Är jag kåt så kommer jag snabbt, annars kan det ta en stund. 

  • Anonym (.)

    På egen hand tar det bara några sekunder. Med en partner tar det typ 15-20 min av hårt arbete.

  • Anonym (Gaby)

    Med en riktigtkraftig vibrator snackar vi sekunder. Men det är inte så speciellt skönt, mer som en reflex. Med fingrarna eller vid partnersex (där han eller jag hjälper till med fingrarna, ej bara penetration) så kanske mellan 5-10 minuter. Eller inte alls om jag inte riktigt får feeling.

  • HäckHäxan

    Som rekord menar du. Typ 17 sekunder efter jag började onanera.


    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
Svar på tråden Hur snabbt kan ni få orgasm kvinnor?