• Anonym (...)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Hej.
    Jag är gift med en underbar man sen två år tillbaka , vi har haft det upp och ner han jobbar mycket och känner ibland att jag inte får den uppmärksamheten jag behöver , han tror att jag är lycklig bara för att han köper saker / möbler men det är inte allt ! Vi är ofta tysta pratat knappt , har vanlig tråkig sex sen Sover vi . Slutade med att jag var otrogen , hade sex med min kollega tre gånger och ångrade det varje gång men sa stopp till sist och slutade till och med att hälsa på honom . Han reste dessutom till Tyskland då han fick ett bättre jobb och bor nu där sen 6 månader tillbaka.

    Det värsta var att jag blev gravid och visste att det var 100% kollegans då han kom i mig och (min man använder alltid kondom)

    Jag ville göra abort men kunde inte , jag sa till min man att jag var gravid sa aldrig att jag var otrogen eller att barnet inte var hans . Han undrade så klart hur jag blev gravid då han alltid använde kondom men sa bara att "den kanske sprack inte vet jag" . Han litar på mig och trodde säkert inte ens en sekund att han inte var pappan. Jag föder om ungefär 7-10 dagar rätt nära och är nervös / har ångest . Min man är jätte glad och har målat om barnets rum / till flickrum ,köpt leksaker , kläder och nappar .

    Vad ska jag göra ? Ska jag berätta eller bara fortsätta lögnen dessutom så har jag inte kontakt med min "så kallad kollega" han har rest och vet ingenting om honom .

  • Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!
  • Anonym (...)
    Anonym (Lena) skrev 2014-08-01 16:47:34 följande:

    Klart du måste berätta, ska din man leva i en lögn? Om du nu är så olycklig, varför skiljer du dig inte?


    För jag älskar honom . Och nej han förtjänar inte att leva i en lögn.
  • Anonym (...)
    Anonym (hmm) skrev 2014-08-01 16:50:44 följande:

    Det är inte försent för missfall...finns ju knep om du verkligen vill bli av med problemet eller så får du hoppas naturen tar tag i saken.

    Eller fortsätt ljuga och hoppas att ungen liknar dig i fejjan. Lycka till!!!


    Vad säger du ? Jag föder om Max tio dagar och du säger missfall ? Herregud nej .
  • Anonym (...)
    Anonym (Clea) skrev 2014-08-01 16:51:52 följande:

    Du skall självklart berätta sanningen för den kommer ändå komma fram :)


    Det tror jag inte, och jag vill berätta för att det inte är rättvist inte för att sanningen kommer komma fram.
  • Anonym (...)
    Anonym (A) skrev 2014-08-01 16:55:31 följande:

    Var ärlig så slipper både du och din man leva i en lögn resten av livet. Har du tur så kanske din man kan förlåta och ändå ta barnet till sig som sitt eget. Om inte, så är det ju en konsekvens du får ta.. Hur som helst så är det bäst att vara ärlig! Dessutom kan det ju komma fram i framtiden om barnet tex får någon genetisk sjukdom eller liknande från biopappans sida.. Man vet aldrig! Men det är bäst att det kommer fram nu och inte om 10 år..


    Jag ska berätta det efter jag fött , jag kan inte berätta nu är inte redo för det . Jag måste berätta , som du sa bättre nu än om 10 år !
  • Anonym (...)
    Anonym (???) skrev 2014-08-01 17:10:46 följande:

    Vänd på plåten och tänk om de va du ! Fy faaan klart du ska berätta de skulle du gjort från första början !!


    Kunde inte.
  • Anonym (...)
    Anonym (hm) skrev 2014-08-01 17:12:18 följande:

    Är den andra killen lik mannen till utseendet så att du skulle kunna komma undan med det TS? Ja hade han haft annan hudfärg då är man ju rökt direkt som otrogen mamma. Då blir det som i Yrrol Sketchen.


    Dem är rätt lika ja förutom ögonen min man har gröna och kollegan blåa .
  • Anonym (...)
    Anonym (m) skrev 2014-08-01 17:17:20 följande:

    Kanske din kollega vill ta hand om barnet på heltid? Kanske du kan adoptera bort barnet så att säga?

    Berätta ska du i vart fall göra, din karma kommer bli gigantiskt negativ annars.


    Jag vill behålla barnet , jag vill absolut inte adoptera bort henne . Jag vet inget om kollegan förutom att han flyttade till Tyskland , inga info alls.
  • Anonym (...)

    Visa kan verkligen skriva sårande saker här .

    Jag vet att det jag gjorde var fel men min man är en del av felet , att komma hem äta sen sova utan att prata med mig om vad som helst i längre än ett år är ett trist liv . Ni som undrar varför jag inte lämnar honom , jo för jag älskar honom eller snarare jag älskar hur han var innan vi gifte oss . Ni som undrar varför jag inte pratade med honom om det , jo jag pratade , bråkade och skrek . Han säger att han är så upptagen med jobbet och kommer hem för trött för att prata , han frågar inte mig vad jag vill göra vad jag gillar vad jag vill äta var jag vill gå ut , om jag mår dåligt . Jag gråter han kommer fram och frågar vad är det ? Jag säger bara lite deppad då går han och lägger sig . Detta sårar mig !

    Angående barnet jag tänker berätta ikväll jag har inget att förlora just nu mitt barn är viktigast . Kollegan fick jag inte tag på tänker dock ringa en annan kollega och fråga ifall han vet något om honom .

  • Anonym (...)
    Anonym (fylladig) skrev 2014-08-02 12:51:29 följande:

    Som att råka få en annan mans snopp i sig då... klart det är mannens fel..  o är det inte den mannens fel eller kollegans fel.. så nog är det alla andra mäns fel..

    Omständighet.,, oj oj ursäkterna tar aldrig slut... det formligen sprutar ursäkter..

    Säkert kollegans fel också som befruktade TS.. Japp där har vid en.. Mannens fel till allt...

    Just nu går fabriken offerkoftan AB på övertid..  Det produceras offerkoftor med x-tra hög och varm krage.. till rea-pris...

    Passa på och fynda!!


    Vad förväntar du dig ? Att jag har levt ett fantastiskt liv och var otrogen från ingenstans? Jag har min anledning och jag sa aldrig att jag var ett offer men när jag diskuterade och bråkade för att han ska förstå mig gjorde han inte . Det var mitt fel att jag var otrogen och ljög att det var hans barn! Jag kommer att ta ansvar för det men att jag var olycklig är hans fel! Jag har gått runt i månader och försökt få honom att förstå mig ! Ni som skriver att allt är mitt fel tänk igen .
  • Anonym (...)

    Inte helt jätteovanligt. Läste i en föräldratidning att så pass många som 10% inte har den pappa de tror att de har. Rätt skrämmande faktiskt...

  • Anonym (...)
    The past is now skrev 2014-08-01 19:42:46 följande:

    Hoppas att han kräver ett faderskapstest. Vilket borde gälla alla oavsett relation.


    Har din sambo/man gjort faderskapstest på era barn??

    Så du tycker att man ska generalisera alla kvinnor?

    Man ska inte lita på kvinnor för de är bara otrogna.

    Du är medveten om att många män också är otrogna va? vad ska vi göra med dem? Kräva automatiskt lögndetektortest på dem en gång om året?

    Bara för att det finns kvinnor som är otrogna och får barn med sin älskare betyder inte att ALLA kvinnor gör det? Gjorde du det? Är det därför du tycker att du borde tvinga din sambo till faderskapstest?

    Att införa någonting sådant patetiskt, vem ska betala det?
    Är du medveten att ett faderskapstest kostar 10000:- ?

    Vem ska betala alla dessa faderskapstester om familjen inte har råd att betala den summan? Skattepengar? Ska miljarder av våra skattepengar bekosta faderskapstester där kvinnan vet med hundra procent säkerhet att hennes sambo/man är pappan? Eller ska vi välja att inte lita på henne och bekosta detta och gå back?

    Eller du kanske har en väldigt välplanerad lösning på det hela. Berätta gärna.
    Jag tycker att din idé inte är särskilt genomtänkt. Överbevisa mig gärna med en bra plan av hur detta ska genomföras.
  • Anonym (...)
    Anonym (BosseLarsson) skrev 2014-08-02 15:10:15 följande:

    Enligt www.pappatest.se/priser.php
    kostar ett faderskapstest 1175 kr, och med större volymer borde priserna kunna pressas ordentligt.


    och därför är det rätt att kräva  enligt lag att alla män ska genomgå faderskapstest på BB då alltså? Männen ska inte alls kunna lita på sin kvinna, utan att deras rättigheter ska tas ifrån dem där och då på BB. Vilka andra rättigheter ska tas ifrån dem, rösträtten? var ju inte alltför länge sedan kvinnor faktiskt fick rösträtt, 20-talet va?
    Att kränka någon är ju också olagligt, så hur går det ihop då?

    Om du inte litar på din kvinna, skaffa inte barn med henne, eller lås in henne i källaren, tvinga henne att kissa på en ägglossningssticka, sätt på henne, blir hon gravid så vet du ju med stor säkerhet att du är pappan. Är det så du tycker det ska vara?
  • Anonym (...)
    Pirx skrev 2014-08-02 15:13:01 följande:
    All otrohet är förkastligt men när det gäller barn iblandat som resultat av otroheten så är det bra värre.

    Ett faderskapstest kostar inte 10000:- Finns tester för runt 1000-lappen men det bäste vore om det bakades in i skatten och det handlar inte om "miljarder" som du skriver. 

    Testet borde vara obligatoriskt så slipper rabiata människor gnälla om "förnedrande för mamman" osv. På så sätt är det lika för alla.
    ok, det finns billigare alternativ. men vem ska bekosta dem?
    själv tycker jag att rabiata människor som inte litar på sina kvinnor kanske ska tänka på att inte göra dem gravida heller...
  • Anonym (...)
    Anonym (Lena) skrev 2014-08-02 15:16:49 följande:
    Ser nu att det inte kostar 10 000 att göra ett test som någon skrev. I vilket fall som helst så är kostnaden för testet inte samma som den man får betala. Det är ju företag som gör testerna och de lägger ju på marginal. Görs tester på alla nyfödda, så görs de på sjukhuset till  självkostnadspris.
    En kompis till mig fick genom familjerätten bekosta ett faderskaptest. Han vägrade att göra det, och blev dömd till att ta testet. Det gick på 10 000:- därför jag skrev summan. visste inte att det fanns test man kunde köpa på nätet.
    Och visst var han pappa, tvingades betala underhåll samt tio tusen kronor fattigare.
    Billigare med kondom kan tyckas....
  • Anonym (...)
    Pirx skrev 2014-08-02 15:22:04 följande:
    Läste du hela mitt inlägg? Det ska gå på skatten och det handlar inte om MILJARDER som du påstod.
    många bäckar små, så i slutändan så hamnar det i miljardklass. jag vill inte med mina skattepengar betala för att du inte litar på kvinnan du ligger med
  • Anonym (...)
    Anonym (Lena) skrev 2014-08-02 15:21:54 följande:
    Det handlar inte om kvinnan och det handlar inte om mannen. Det handlar om barnets rätt till sina biologiska föräldrar. Och att inte behöva bli förälder till ett barn som inte är ens eget.
    så vad tycker du vi ska göra med alla män som smiter ifrån sitt pappa ansvar då? TVINGA dem att stå upp för deras ansvar?

    dessutom, litar man inte på sin sambo varför är man med henne då?

    har din sambo gjort faderskaps test på era barn?
  • Anonym (...)
    Anonym (...) skrev 2014-08-02 15:27:18 följande:
    så vad tycker du vi ska göra med alla män som smiter ifrån sitt pappa ansvar då? TVINGA dem att stå upp för deras ansvar?

    dessutom, litar man inte på sin sambo varför är man med henne då?

    har din sambo gjort faderskaps test på era barn?
    eller dom kanske inte är hans, för alla kvinnor är ju otrogna, du med??
  • Anonym (...)
    Anonym (Lena) skrev 2014-08-02 15:27:45 följande:
    Det behöver inte handla om att inte lita på. Se på TS, tror du hennes man misstänker att barnet inte är hans?
    för det är ju supervanligt i stort sett var och varannan man är inte pappa till barnet deras sambo väntar?? tror du på det där själv eller?
  • Anonym (...)

    Jag skyller inte ifrån mig . Sa redan att det var mitt fel att jag var otrogen och mitt fel också att jag ljög , förklarade dock varför detta hände och det var för att jag var olycklig (det är ingen ursäkt) men så var det bara .

    Jag har berättar för min man att jag varit otrogen dock inte tre gånger , han frågade själv inte , sa också att barnet inte var hans. Min man reagerade inte , han var helt tyst sa ingenting men gick till rummet packade sina saker i en liten väska och gick ut hemifrån . Försöker ringa honom varje 30-40 min han svarar inte . Om jag nu känner honom rätt så kommer han tänka på det / lugna ner sig sen komma hem . Jag är krossad har gråtit i över en timme vill bara att han kommer hem vill att han förlåter mig men det är bara han som kan avgöra .

Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!