• Anonym (A)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Var ärlig så slipper både du och din man leva i en lögn resten av livet. Har du tur så kanske din man kan förlåta och ändå ta barnet till sig som sitt eget. Om inte, så är det ju en konsekvens du får ta.. Hur som helst så är det bäst att vara ärlig! Dessutom kan det ju komma fram i framtiden om barnet tex får någon genetisk sjukdom eller liknande från biopappans sida.. Man vet aldrig! Men det är bäst att det kommer fram nu och inte om 10 år..

  • Anonym (A)

    Jättebra att du tänker berätta ts! Det kommer vara skitjobbigt men en lättnad när det är gjort. Och om din man kan förlåta dig, så är det ju upp till er hur ni vill göra med resten. Eftersom ni är gifta så kommer han automatiskt skrivas som barnets far. Sen om ni vill hålla det här mellan er, så är det ju upp till er! Eran omgivning behöver ju egentligen inte veta, men det beror ju helt på hur din man reagerar och kommer känna kring situationen. Lycka till! Återkom gärna i tråden när du har berättat..

  • Anonym (A)

    Bra att du berättade ts! Det är det bästa du kunde ha gjort oavsett vad konsekvenserna blir, så slipper både du barnet och din man leva i en lögn. Lämnar han dig, så är det ju något du får acceptera, det kommer gå bra för dig och ditt barn ändå även om det är tufft att vara ensamstående. Hur som helst, det du har gjort är verkligen vidrigt, men du gjorde fel, och enda anledningen till att jag ändå tycker att du faktiskt förtjänar respekt av omgivningen ändå är för att du trots allt är medveten om att du har gjort fel, och du erkände för din man och var ärlig. Jag hoppas att allt går bra hur det än blir! Och jag hoppas att det kommer gå bra även för din man. Kanske var ni inte rätt för varandra ändå med tanke på hur du har beskrivit eran relation? OM han skulle vilja försöka förlåta dig ändå, så är nog det bästa ni kan göra att gå och träffa någon tillsammmans, dvs parterapi eller liknande, prata ut ordentligt där så länge ni behöver. Om eran relation ska fungera så måste ni börja prata med varandra, försöka hitta tillbaks igen och göra allt för att inte hamna där igen. Och från din sida kommer också krävas otroligt mycket för att relationen ska fungera för att han ska kunna lita på dig igen. Men även om han lämnar dig, så kan ni båda två ändå fortfarande bli lyckliga igen fast på varsitt håll. Lycka till!

Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!