Inlägg från: Anonym (Inte hans fel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte hans fel)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Sluta intala dig själv att det är hans fel. Man måste faktiskt inte vara otrogen för att man inte får "den uppmärksamheten man behöver". Man kan skiljas också, om det inte funkar att snacka om det.

    Du var otrogen 3 gånger, men ångrade dig varje gång... Hur går det ihop egentligen?

    Dessutom verkar han ju visst vara ganska engagerad eftersom han har köpt saker som behövs till barnet, lagt ned energi på att måla om osv. Han verkar ju vara ganska glad över att bli pappa. "Pappa"...

  • Anonym (Inte hans fel)
    Anonym (...) skrev 2014-08-02 23:43:44 följande:

    Jag skyller inte ifrån mig . Sa redan att det var mitt fel att jag var otrogen och mitt fel också att jag ljög , förklarade dock varför detta hände och det var för att jag var olycklig (det är ingen ursäkt) men så var det bara .

    Jag har berättar för min man att jag varit otrogen dock inte tre gånger , han frågade själv inte , sa också att barnet inte var hans. Min man reagerade inte , han var helt tyst sa ingenting men gick till rummet packade sina saker i en liten väska och gick ut hemifrån . Försöker ringa honom varje 30-40 min han svarar inte . Om jag nu känner honom rätt så kommer han tänka på det / lugna ner sig sen komma hem . Jag är krossad har gråtit i över en timme vill bara att han kommer hem vill att han förlåter mig men det är bara han som kan avgöra .


    Vem bryr sig om att du känner dig förkrossad? Det är han som är offret.
Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!