Inlägg från: Anonym (Förtroende) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förtroende)

    Min man är förälskad i min bästa vän - vad ska jag göra?

    Du visade både din man och din vän det yttersta förtroendet och gav dom verkligen det största beviset på kärlek från din sida genom att "ge" dom varandra på det viset. 
    Det var oerhört osjälviskt av dig och fint på många sätt, och jag förstår att du känner dig sviken av dom båda att detta är hur du får tillbaka denna kärlek och osjälviskhet! 
    Jag förstår de som tänker att det är ditt "eget" fel också, men egentligen ska man väl kunna lita på sin partner OCH sin bästa vän till 100%? 
    Han kan inte hjälpa att han blir kär, känslor är tyvärr inget man kan bestämma över, och jag tycker att han ändå visar respekt för dig om han är trogen dig ändå och även är villig att kapa banden med henne för din skull. All heder till en sådan karl! 

    Om du kan lita på att han inte varit otrogen och att han kapar banden med henne, så ser jag inget annat än att erat förhållande kan fortsätta. Om han kan leva med det och vara lycklig med dig?
    Men om du vill undvika sådant här i fortsättningen kanske du inte ska släppa in kvinnor så nära inpå i era liv? 

    Jag hade aldrig vågat släppa in en annan kvinna så nära inpå min man, och när jag tänker efter så är det kanske pga osäkerhet både hos mig själv men också ett tecken på att jag inte litar på honom till 100%? 

    Tycker iallafall att det va fint gjort av dig, tråkigt att du blev bränd och jag hoppas att det löser sig för dig på något sätt så att ni alla tre kan vara lyckliga!

Svar på tråden Min man är förälskad i min bästa vän - vad ska jag göra?