Inlägg från: Anonym (SayWhaaat?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (SayWhaaat?)

    Min man är förälskad i min bästa vän - vad ska jag göra?

    Men snälla, vem låter andra sova över i sängen med sina partners i mitten? Låter ju som värsta swingers familjen det här. Låter väldigt sexuellt laddat och att du själv vill ha det så.

    Så här går det ju inte till bland normalt folk, det får du ju begripa. Tycker det sättet just du, TS, skött det hela på är det mest bisarra. Du har ju nästan tvingat dessa två människor in i ett känslomässigt förhållande. Herregud. Och sen ha mage att klaga....

    Jaja, tydligen är det helt i sin ordning för dig att gubben din kärar ner sig i andra kvinnor titt som tätt och att du tycker det är normalt. Kanske det är nåt du själv går i gång på, vem vet.

    Tycker ni alla borde bli mormoner, eller en subgrupp därav, där en man måste ha fler fruar. Och du får "sister wifes" på köpet. Deras motto; Love shouldn't be divided, love should be multiplied"

    Själv kan jag bara säga att jag hade känt mig riktigt oviktig ifall min man hade behandlat mig på sånt lättvindligt sätt; jamen självklart, ligg i sängen du och kramas med Bertil och gå på kvällsdopp och romantiska rondevous ni. Oj, blev du kär? Jaja, sånt händer.

    Verkligen???

    Hur som helst har du noll rättighet att gnälla nu. Faktiskt, rätt åt dig.

Svar på tråden Min man är förälskad i min bästa vän - vad ska jag göra?