• sweetcandy

    BIM September!

    Hej på er!

    Är det fler som har BIM i september som försöker? Och har lust att följas åt?
    Min mens tog precis slut, så nu gör vi nytt försök! Jag har ganska lång cykel (ca 33 dagar snitt) så har beräknad ÄL enligt min app den 5 September!! Som roligt nog är min sons 1 årsdag :D

    Lite om mig: född 87, så fyller 27 i november! Bor utanför Norrtälje, med min man och vår son och 3 katter och 2 sköldpaddor i en villa på landet :)
    Jobbar som kurir, men är mammaledig med sonen fram till Januari :)


    ♥ James 130905 ♥
  • Svar på tråden BIM September!
  • sweetcandy
    Missyk skrev 2014-08-18 14:09:36 följande:

    Sweetcandy, sista månaden gick ja upp typ 5kg per helg och var som en vattenballong med fötter stora som jag vet inte vad :) Men ja har gått ner allt och 3kg till ! Så de känns skönt när man ska börja baka nästa :)

    Vi får hoppas på en lättare grav för din del denna gång utan foglossning!:)

    Jag tänkte på en sak, hur lång tog det för er första gången att bli gravida? Hur många försök?:) försökt läsa om någon statistik om vad som i snitt går snabbast men de verkar var såå olika! Vi blev gravida på 3:e försöket , men skulle säga 2a seriösa!

    Många som lägga in andra trådar i denna tråden, men jag stannar gärna här!:) tycker artade är skönt med en lite mindre tråd så man kan hänga med !

    Nu tror jag att jag har min ÄL så ikväll ska vi mysa :)


    Ojojoj, stackare! Hoppas det blir lättare för dig med denna gång!

    För oss tog det 11 månader med aktivt försök, så ca 9-10 försök då iom lång cykel :) men hoppas hoppas hoppas att det ska gå lite lättare den här gången :)

    Men vi körde med oskyddat i 2 år och avbrutet, och hoppades på en liten "hoppsan" men den kom aldrig.

    Ja jag tycker också det är skönare med lite mindre grupp, i dom stora grupperna hänger jag inte med riktigt!

    Vi tänkte också försöka få till det ikväll, vet inte om jag har ÄL men vi tänkte köra på så ofta vi kan :)

    Igår gick det inte för lillskrutten vakna så ofta så tillslut fick han sova hos oss
  • sweetcandy
    mrshellstrom skrev 2014-08-17 18:48:53 följande:

    Tillbaka igen efter ytterligare ett missfall den 8/8 i v5. Blödningen slutade för ett par dagar sedan och nu inväntar jag ägglossning.

    Hoppas att efter en födsel, ett ma och nu ett missfall att vi kan få till ett syskon!


    Håller tummarna för dig den här gången!
  • Missyk

    Sweetcandy, det känns som att ni var lite lessa efter "så många" månaders försök. Jag hoppas det tar sig snabbt denna gång :)

    De tjatas ju om "bro-byggande" flytningar när man har Äl, och att tydligen alla har det mer eller mindre, tänkte för oss som inte har stenkoll på när vi har Äl :)
    Men jag tycker som ditt tänkande att de är bra att köra på ;)

    Haha känner verkligen igen det där med en en liten missnöjd skrutt som kommer ivägen lite :)

  • sweetcandy
    Missyk skrev 2014-08-18 20:37:09 följande:

    Sweetcandy, det känns som att ni var lite lessa efter "så många" månaders försök. Jag hoppas det tar sig snabbt denna gång :)

    De tjatas ju om "bro-byggande" flytningar när man har Äl, och att tydligen alla har det mer eller mindre, tänkte för oss som inte har stenkoll på när vi har Äl :)
    Men jag tycker som ditt tänkande att de är bra att köra på ;)

    Haha känner verkligen igen det där med en en liten missnöjd skrutt som kommer ivägen lite :)


    Ja man började ju ge upp lite, så jag tog ett nytt jobb, och då tog det sig såklart haha

    Jo jag har hört talas om det, men vette sjutton om jag sett några såna flytningar :P

    Det kom något slemmigt igår när jag gick på toa, men om det var de eller om det va spermarester som kom ut har jag ingen aning om. Ursäkta detaljerna ;)

    Idag när jag åt lunch så mådde jag illa. Åt lite nudlar och när jag skulle svälja dom så kändes det som att dom skulle upp lika fort igen ????

    Igår fick vi köra på en tunn madrass på golvet, för jamesens vakna såfort vi la han i sin egen säng. Sen vakna han tokförkyld på natten så att få vara ensamma var ju bara glömma. Men man vill ju inte riskera att missa sin chans :P så det fick bli lite obekvämt :P
  • fjällräven lady

    Imorgon säger appen att jag ska ha ägglossning, är sjukt sugen hela tiden... ett tecken kanske? :) haha... åh nu är de bara drygt två veckor till nästa bim. fattar ni hur spännande det är ändå? ojoj...

  • Missyk

    Sweetcandy, hehe eller hur, de är inte lätt stt se/veta vad som är vad! Jag kan inte heller minnas något bro-liknande.
    När hade du Äl då? Känns lite tidigt att känna av illamående?:) Men de är klart vi skall var positiva!;) Alla sätt är bra utan de dåliga brukar man ju säga haha.
    Vi "missade" igår, hade en huvudvärk from hell, minns ite när jag mådde så illa/dåligt pga huvudvärk alltså! Stod ut hela dagen men fick ta en alvedon för att kunna somna, attans!!!!
    Tror jag har Äl nu eller i dagarna då bim är 5sep. Och imorgon åker sambon iväg en dag..buuuuuu dålig tajmning :(( Men idag kommer han inte undan!

  • fjällräven lady

    P-tracker för Android. tycker den fungerar bra, har följt mina cykler i 1.5 år så jag tror rätt mycket på den. vad använder ni för app? har ni ens nån app? :)

  • Missyk

    Ingen app här, men laddade ner en nu :) samma som dig tror jag. Hade inte haft en tanke på de där med Äl-app innan jag läste om det på en sida här inne på familjeliv hehe.

    Läste en annan intressant sak när jag googlade lite, att det hjälper till på traven om man själv kommer före kille , att det skulle bli gynnsamt för dom små rackarna! Någon som läst om detta?

Svar på tråden BIM September!