• Bella 89

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Mira14 skrev 2014-08-11 17:40:02 följande:

    Hej!

    Det vore kul om vi som försökt längre än sex månader kunde samlas här och utbyta tankar och idéer. Jag och min sambo är på vårt 7:e försök och det är sååå frustrerande. Jag längtar ihjäl mig efter ett plus på stickan. Jag är 28 år och har inte ätit p-piller på flera år. Jag har regelbunden mens och ägglossning.

    Jag har inte testat något som Bisolvon, bidrottning-gelé, rosenrot och allt vad det heter. Något tips?!

    Som sagt jag skulle uppskatta att diskutera med likasinnade då jag upplever att de allra flesta i BIM-trådarna plussar på 1-3 försöket..


    Du kanske kan testa något som främjar spermierna istället för ägglossningen? Det är ju faktiskt inte alltid kvinnan som är problemet. Vi använde conceive plus som uppenbarligen skulle öka spermiernas levnadstid och sånt. Köpte det på bastpatest.se. Vet det finns ett likadant medel som heter preseed också. 

    Önskar er lycka till, tog oss 12 månader första gången, slutade i missfall, 12 månader igen andra gången och detta får vi se hur det går. Önskar er all lycka till!
  • Bella 89
    Mira14 skrev 2014-08-11 17:54:20 följande:
    Ah, det ska testas Tack! Blev du gravid efter att du provat det?

    Är du gravid nu alltså?
    Ja, första gången blev jag gravid på första försöket med bidrottninggele, men fortsatte efter missfallet och det hände ingenting. Så denna gången testade jag conceive plus, blev gravid på försök nummer 2. Låg även kvar i sängen med en kudde under rumpan för säkerhetens skull, kunde inte skada liksom. 

    Är gravid nu i vecka 8, hoppas det kommer gå bra för ser knappast fram emot 12 nya månader av försök annars. 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus