Inlägg från: BozotheClown |Visa alla inlägg
  • BozotheClown

    Mamma ger sin bebis chips!

    elmadumle skrev 2014-08-15 21:54:20 följande:
    Suck. Våra barn fick happy meal på donken när de var ett år, oj så hemska föräldrar det finns.

    Asså donken, där går faktiskt gränsen, der ÄR barnmisshandel. Köp färsk mat istället, grönsaker och frukt.
  • BozotheClown
    Volt skrev 2014-08-16 09:23:43 följande:
    FrauCasio skrev 2014-08-16 09:16:08 följande:
    Mamman gav chips hela tiden när vi satt där men en chips bit i taget, flickan hade ej hela påsen hos sig. Jag förmodar att så skedde både innan och efter. Dessutom var bebisen överviktig.
    Ja, ve och fasa! 

    Du kanske inte tycker det är vidare allvarligt att ge chips fulla med salt, kryddor och aromer, eller pommes eller kemiska "hamburgare" till så små barn som ett år? Du tycker kanske att det är bra att de får vänja sig med skräpmat eftersom det är vad de kommer växa upp på ändå? Du kanske tycker barnfetma är okej? För att inte tala om att ni placerar er själva i Socialgrupp tre-facket direkt?
  • BozotheClown
    Volt skrev 2014-08-16 09:52:01 följande:
    Jösses Amalia... Allt är svart och vitt i din värld va? 

    Nej inte alls. Däremot stör jag mig på att du vill kontaminera en liten, ny, ren kropp med skräpmat som hör hemma i soptunnan Jag har själv tyvärr ätit en del McDonalds hamburgare i mitt liv, när det inte fanns mycket att välja på, men i vuxnare ålder har jag insett att det bara är tomma kalorier, fett, salt, socker, aromer och skräp, jag mår illa bara jag tänker tanken. Ät en riktig hamburgare gjord på perfekt grillat, färskmalet kött och med fräscha tillbehör och du kommer aldrig se åt en donken igen.
  • BozotheClown
    Ripper500 skrev 2014-08-18 21:53:39 följande:
    Vi har gett vår son chips sedan 7 månaders ålder. Detta pga matvägran och reflux. Detta var på inrådan av läkare och specialister. Så det är inte alltid som det ser ut.

    Vad är reflux? Aldrig hört.
Svar på tråden Mamma ger sin bebis chips!