• BioBonus

    Hjälp!! Ex kommer på besök!!!

    Men det är väl ganska självklart att barnen vill visa upp sina rum. Och att mamman vill se hur de bor.
    Stäng dörrarna till alla rum du inte tycker hon har tillträde till (vi stängde till övriga familjemedlemmars sovrum), sätt på dig stora leendet och välkomna henne hem till DIG!
    Jag var inte bekväm med att ha mamman hemma hos mig heller, men hon har varit här en gång, och det var viktigt för min bonusdotter att få visa sitt rum, sina husdjur, sin lekplats etc. Sätt dig över dina egna känslor och bar le ;)

  • BioBonus
    Anonym (Träff vem är DU) skrev 2014-08-15 14:41:29 följande:

    Hell YES att jag som mamma till två barn hade velat se var mina barn bor men framförallt MED vem! Jo du, du kan garanterat vänta dig en träff som nya sambon med mig som mamman ifall du ska bo i samma hem och vistas så mycket med mina barn!


    Fast med den attityden så kommer du inte direkt att framstå som vänlig och nyfiken inför dina barns bonusmamma, utan enbart som krävande och kontrollerande...
    Så ett tips - i alla välmening - om det blir så att du får en bonusmamma till dina barn och vill veta lite mer om vem hon är, så satsa på en lite mer ödmjuk inställning och inte att hon minsann måste "visa för dig vem hon är för det har du rätt till...." Du har liksom inte den rätten, även om det ju förstås är jättebra om alla inblandade runt barnen har träffats och kan kommunicera.
Svar på tråden Hjälp!! Ex kommer på besök!!!