• Anonym (Mia)

    Hjälp!! Ex kommer på besök!!!

    Anonym (Orkar ej med detta) skrev 2014-08-15 14:12:04 följande:

    Bara för att jag gillar och acceptera hans barn betyder det inte att jag måste acceptera hans ex!


    Jo, det måste du. Hela hans förflutna leder till dit han är idag. Hon är barnens mamma, har du problem med svartsjuka bör du söka hjälp. Hon kommer att finnas i ditt liv så länge du är tillsammans med honom.
  • Anonym (Mia)

    Jag är biomamman som blir undviken av exets nya sambo. Jag går aldrig in i mitt fd hem utan att bli "inbjuden" av barnens far. Hans sambo skyr mig som pesten, hälsar knappt och springen in från verandan när jag kommer o hämtar barnen. Jag hejar och vinkar men får knappt en blick tillbaka. Jag tycker att det är ett mycket märkligt beteende av en vuxen kvinna. I och för sig kan det inte vara så kul att sitta o äta vid mitt gamla köksbord, slappa i sofforna som jag valt, köra min gamla bil osvosvosv.

  • Anonym (Mia)

    Ts skriver ju själv att hon inte vill se dem leka lyckliga familjen, svartsjuka. Vet inte hur mycket tydligare det kan skrivas. Nu handlar det inte im snokande eller ej utan om ts obehag att se sin partner tillsammans med en kvunna han levt med och förmodligen älskat. En kvinna han viille och skaffade barn med.

  • Anonym (Mia)
    Anonym (ex är ex) skrev 2014-08-16 11:06:06 följande:

    Och NEJ, TS behöver inte ha denna kvinna i sitt eget hem om hon inte vill. Där går hennes vilja före. Hur gick det igår förresten?


    Jo det anser jag. Hon ska bete sig som en vuxen kvinna och en stöttande partner. Om inte annat ska hon kunna prata med sin sambo och inte dra sig undan som en barnunge
  • Anonym (Mia)
    Anonym (ex är ex) skrev 2014-08-16 11:28:42 följande:

    Likväl finns det ingen orsak att hon ska behöva ha personer hon inte vill ha i sitt hem. Och då får de andra respektera det, så enkelt är det.


    ...och de andra vill att hon ska komma dit. Ibland får man kliva av sina höga hästar och kompromissa. Det får ts acceptera/respektera. Man ska inte ge sig in i ett förhållande där det finns barn inbandade om man inte är beredd/mogen för det.
Svar på tråden Hjälp!! Ex kommer på besök!!!