• Brumma

    Hjälp!! Ex kommer på besök!!!

    OBS - har bara läst TS så om övrig info framkommit har jag missat det.

    Men utifrån TS då så tycker jag nog att du helt enkelt får förhålla dig till att du inte ensam bor i ert hem. Det låter ju inte som om mamman springer hos er för jämnan utan att det är ett enstaka besök för att barnen vill visa sina till. Tycker det känns ganska självklart så länge hon inte gjort ngt oförlåtligt tidigare..

    Om du känner att du blir svartsjuk för att barnen ska visa sina rum är det nog bra om du börjar arbeta med din svartsjuka. Och att se det som att de "leker familj" känns mer som om det sitter i ditt huvud än att det är ngt de kommer att göra.

    Det är dina bonusars mamma. Hon kommer finnas i deras liv för alltid och det innebär att ni kommer att träffas många gånger. Mitt råd är än en gång att arbeta med din svartsjuka...

  • Brumma

    PS. Mår du dåligt av att vistas i samma hus som hon så skulle jag hitta på ngt annat ikväll :)

  • Brumma
    Anonym (Orkar ej med detta) skrev 2014-08-15 14:39:09 följande:

    Antingen kommer det skära sig mellan henne och barnen eller så fejkar de lyckliga familjen... Usch! Jag vill ej att hon kommer hit!


    Men då får det bli så. Det är ju barnen som själva vill visa rummen, inte ngt som mamman tvingar dem till...

    Jag vill av olika anledningar inte längre träffa min bonus mamma, därför håller jag mig numera undan så gott det går när hon kommer för att hämta bonus. Min man får sköta resten :) Du MÅSTE faktiskt inte vara med om du inte vill....
  • Brumma
    Drottningen70 skrev 2014-08-29 21:43:14 följande:
    Nope, det krävs fler parter än en för att det ska bli bråk. Tvärtom räcker det med att EN av parterna höjer sig ett snäpp för att det inte ska bli skrik.
    Oj. Det var nog det roligaste idag..

    Krävs det två personer när en blir misshandlad oxå? Eller vid mobbning - för det är ungefär samma sak... Kanske borde den mobbade "höjt sig" en nivå så det inte blivit bråk...

    Snälla, självklart kan det räcka med en person för att det ska bli skrik. Man behöver inte svara men inte sjutton kan man hindra den andra att skrika o skälla om det är vad personen vill. Eller skall man sätta munkavle på?
  • Brumma
    Drottningen70 skrev 2014-08-29 23:53:40 följande:
    Om en person bara står och skäller för sig själv utan interaktioner från nån annan så är det nog psykiatrin som ät lämpligare än besök i barnets rum, men tillåt mig att tvivla på att mer än en av hundra agerar på det viset och att det skulle stå i korrelation till antalet här i tråden som hävdar att de aldrig skulle tillåta ett sånt besök för att mamman är så "knäpp"...
    Du har naturligtvis all rätt i världen att tvivla. Om du har rätt kan du ju dock inte veta då de som lever i det och har andra erfarenheter än du självklart vet mer om det än du.... Men de som har problem ljuger säkert om det.... (OBS, det sista var ironi...)
Svar på tråden Hjälp!! Ex kommer på besök!!!