• Mamori

    Tjej, tycker du det är motbjudande med killar som runkar ofta?

    Mer än typ 2-3 ggr per dag är motbjudande ja...

  • Mamori
    mraj skrev 2014-08-18 17:19:36 följande:
    Gäller det kvinnor med?
    Ja det är samma. Känns som att de är lite fixerade då och det är inte särskilt attraktivt.
  • Mamori
    mraj skrev 2014-08-19 00:51:47 följande:

    Fixerad vid sex är väl trevligt?


    Ingen sorts fixering är trevligt.
    Linnea1994 skrev 2014-08-19 09:49:31 följande:

    Hmmm då är vi många tjejer som i dina ögon är motbjudande! Jag och det flesta tjejer jag känner brukar onanera fram 3-8 orgasmer, dvs 3-8 gångers onani...


    Antal orgasmer spelar ingen roll utan antalet ggr. Bara kul med många orgasmer. Däremot att göra en hel session, sluta och klä på sig och sedan klä av sig och börja om 5-6 ggr om dagen i genomsnitt känns rätt fixerat och motbjudande ja. Men to each their own liksom ^^
  • Mamori
    Linnea1994 skrev 2014-08-19 12:37:32 följande:
    Du måste ju onanera innan varje orgasm, dom kommer inte av seh själv....Så vad är det för skillnad på hur många gånger tjejer gör det jämfört med killar????
    Du förstår inte hur jag menar. Antalet gånger man gör det är antalet gånger man börjar onanera, håller på ett tag och får några en eller några orgasmer och sedan slutar och gör nåt annat. Det är en gång.

    Antalet orgasmer under varje "gång" spelar ingen roll för mig. Och jag tycker samma gäller killar och tjejer.
  • Mamori
    Anonym (Då och då) skrev 2014-08-19 13:32:03 följande:
    Konstigt resonemang att tiden emellan orgasmerna skulla ha betydelse.....
    Jämför det med någon som gillar att åka slalom. Personen tar med sig skidorna ut i backen och åker några rundor (ska jämföras med att få några orgasmer). Sedan går personen hem igen, tar av ytterkläderna, hänger undan skidorna, kanske ser något avsnitt av en tv-serie. Sedan tar personen på kläderna igen, tar bussen ut till backen, åker några rundor. Sedan hem igen och kanske äter lite middag. Sedan ut i backen för fler rundor. Sedan hem igen och fika med en kompis. Sedan när det börjar bli mörkt så ut i backen för ett sista åk och så hem. Upprepa detta varje dag. Ja, det låter lite fixerat. Tiden mellan orgasmerna har ingen betydelse utan just det att man slutar, slutar vara kåt och gör nåt annat och sedan börjar igen.

    Då är det mer "normalt" att åka ut i backen för några rundor, sedan hem igen och så får det vara bra för den dagen. Eller möjligen någon gång göra en heldagsaktivitet av det och stanna i backen hela dagen men inte göra så varje dag. Förstår du?
  • Mamori
    Linnea1994 skrev 2014-08-20 09:59:56 följande:

    Jag ser annars en viss skillnad mellan skidåkning och onani....

    Sedan att du tycker att det är skillnad på mäns och kvinnors onani får stå för dej!

    Kanske du som startade tråden om hon som kom på mannen att onanera och ville kasta ut honom...


    Du verkar ha svårt att förstå vad jag skriver. Jag ser ingen skillnad på mäns och kvinnors onani och det med skidåkningen var en liknelse.
Svar på tråden Tjej, tycker du det är motbjudande med killar som runkar ofta?