Inlägg från: isolande |Visa alla inlägg
  • isolande

    FI vill införa straff skatt påc alla män.

    Tiny578 skrev 2014-08-21 16:53:26 följande:
    Jag säger bara att det finns ingen "maskulinism" som håller på att förstöra hela samhället genom att bryta upp den traditionellt mycket framgångsrika familjemodellen. Staten är nu mer och mer föräldern och den indoktrinerar hur barnen ska tänka. Det är det som är målet med feminsim.

    Vad är det som är så galet med att mannen driver in leverbrödet medan kvinnan uppfostrar barnen. Det inns inget viktigare arbete än det sistnämnda. Men vänstern har gjort sitt bästa för att demonisera den modellen.

    Bra är dåligt och dåligt är bra i dagens samhälle.

    Och nu får vi äta upp konsekvenserna av detta vansinne. Och en lång tid framöver.
    Men varför är det inte lika viktigt att mannen deltar i det fantastiska arbetet med att fostra barn? Problemet är ju att kvinnan i din "familjemodell" inte är fri att välja huruvida hon vill försörja familjen eller inte. På samma sätt som mannen inte är fri att vara hemma med barnen, eftersom det jobb hans fru får är mycket sämre betalt än det hans!

    Vad är det för bra med ett samhälle där folk har förutbestämda syften med sina liv? Vad är INTE bra med att försöka ge alla människor, kvinnor, vita, svarta, transpersoner möjlighet att göra vad de vill?

    Jag har verkligen svårt att förstå vad som är fel i Fi´s partiprogram, som så många ojjar sig över. Javisst är det en del kontroversiella förslag, men det är utopiska önskningar som i strävan mot dem kan leda oss till ett mer jämställt samhälle. För alla!
Svar på tråden FI vill införa straff skatt påc alla män.