Inlägg från: Chrysabelle |Visa alla inlägg
  • Chrysabelle

    FI vill införa straff skatt påc alla män.

    Tiny578 skrev 2014-08-22 15:56:17 följande:
    Det handlar inte om att man inte har något val.

    Jag som man VET inom mig att det är INTE min naturliga roll att vara hemma och leka med barnen hela dagarna och rulla barnvagn.

    Det är inte jag som har pattarna som bebisen tar mjölk ifrån.

    Förlåt att man ska behöva sjunka till det ordvalet, men feminismen är så dum i grund och botten. Den vill föra krig mot naturen och det är en återvändsgränd.

    Det är jag som har musklerna, det är jag som går ut och jagar mat. Annars blir det tomt på bordet och sura miner omkring det.

    Men folk får ju göra som de vill, INGENTING hindrar det i dagens skräpsamhälle. Och det ser vi ju resultatet i nu med rekordmånga ensamstående föräldrar och skiljsmässor. Färre gifter sig, fler prasslar mellan lakanen utan att vara seriösa, vilket leder till oönskade graviditeter och massa mord på ofödda. Abort är ju ett finare ord.

    Gud är skitarg, men oändligt förlåtande.

    Jag undrar om det finns något farligare än en massa hjärntvättade och högmotiverade människor som tror att de marscherar till ett utopia. Hitlers tyskland var ett sådant.
    Går du ut och jagar maten? Det är nog ganska ovanligt idag, att män är ute dagligen och jagar.
  • Chrysabelle
    Jossofräs skrev 2014-08-28 14:00:41 följande:

    Ursäkta om jag är grov i munnen, men FI är ena jäkla trädkramande bitterfittor berikade med alldeles för mycket kroppshår. -.-


    För mycket kroppshår? Vad menar du nu?
Svar på tråden FI vill införa straff skatt påc alla män.