• NattaLind

    Andra som ska börja nätdejta och vill utbyta erfarenheter? :)

    Jag träffade min sambo på Mötesplatsen, fråga mig inte varför men den kändes betydligt mer seriös. Har hängt på flera olika forum och hemsidor tidigare och var van vid skit-mail, dvs de som endast ville ligga, knappt kunde stava eller inte anstängde sig för fem öre.

    Så när jag skapade profilen på Mötesplatsen räknade jag inte med att faktiskt träffa någon. Fick i vanlig orden de här skräp-meddelandena, svarade i början men tröttnade i vanlig ordning. Var mest inne och kollade runt, svarade knappt på några mail. Endast de som var något intressanta.

    Sedan fanns det en kille som fångade mitt intresse på hans profil och jag besökte honom ofta. Han skrev till mig några gånger men jag svarade inte, vet inte varför. Ett halvår senare när han provade att skriva igen så svarade jag och det kändes helt rätt.

    Nu bor vi ihop och planerar barn tillsammans :) Så gå på magkänsla även genom internet, du kommer få maaaaassor mail, oseriösa som seriösa. Och du har nog redan räknat ut det redan men ljug aldrig om dig själv eller den du är, för skulle du träffa rätt kille blir det jobbigt att förklara sedan ;)

    Ha också lite is i magen, många ljuger på internet, har redigerade bilder på sig själv osv. Man blir besviken några gånger innan man hittar den som är helt sanningsenlig :)


  • NattaLind
    Anonym (Q) skrev 2014-08-22 10:28:36 följande:

    Ingen reklam, haha, vad kul att du tänkte så! Drömmer Kan säga att jag inte är så förtjust i väninnans man så är hp-killar som honom så är det inte vidare bra Tungan ute

    Det var ett bra råd att inte svara på alla mail faktiskt. Du har helt rätt, det blir som ett heltidsjobb! Men jag känner mig så elak när jag bara ignorerar ett mail, åh vad svårt!

    Mötesplatsen betalar man för, visst? Eller tänker jag fel nu? Vilken solskenshistoria, härligt att det gick så bra för er!! Solig


    Tack! :) Ska man ha tillgång till allt så betalar man, jag gick med först och betalade inte på några månader just för att se om det var en sida för mig (vilket det var).

    Det kanske bara är jag men just därför tycker jag att Mötesplatsen känns mer seriös just för att man trots allt betalar för att vara där :)
Svar på tråden Andra som ska börja nätdejta och vill utbyta erfarenheter? :)