• Anonym (Tjej)

    Han somnade när han smekte mig :( Ledsen och arg

    Ikväll när min sambo smekte mig så märker jag att det slutar helt plötsligt, då har han somnat :(

    Jag blev så arg och ledsen att jag slet bort hans hand från mig, slängde igen dörren och tänker sova på soffan i natt. Är jag så jävla ointressant?

    Känner mig både sårad, ledsen, arg och förbannad!

    Hur många gånger har inte jag runkat av honom, sugit av honom, hur jävla glad skulle han bli om jag somnade medan han knullade mig, känner för att göra det nästa gång.

    Tog detta hårt, första gången det händer under de 4 år vi varit tillsammans. Tycker han inte att jag är sexig, intressant/attraktiv längre?

  • Svar på tråden Han somnade när han smekte mig :( Ledsen och arg
  • mrfritte
    Anonym (Tjej) skrev 2014-08-22 18:45:13 följande:
    Ja vi får se vad som händer ikväll när vi ska sova, om han är sugen, eller om han skäms lite för igår så han inte vågar ta något initiativ.
    En bra idé för att undvika upprepning av gårdagen kan ju vara att göra något INNAN det är dags att sova...
  • Vinter ide

    Själv slocknat både vid förspel och samlag visst tyckte motparten/partena att det var trist men inge liv över det påt igen på morgonutvilad

  • 1234568

    Vet du, det har inte med dig att göra. Han har levt med dig i 4 år det skulle han knappast gjort om han tyckte du var ointressant eller osexig..eller inte älskade dig. Men även om man tycker alla dom där sakerna om sin partner, så kan man ibland vara sjukt trött. Även när man har sex.

    Skulle det hända om och om igen så kanske du skulle ha rätten att fundera/reagera på det. men 1 gång..? Det handlar inte om dig. Jag har själv hunnit somna under sex..med en kille som var allt för mig på alla plan. Jag var så trött så det bara hände..och vi fick oss ett gott skratt :)

    Så ta det lugnt, gör de inte till en "grej"..det är inte värt det.

  • Chava

    Haha, händer mig jämt att min man somnar. Vi är skittrötta båda två, jobb en 17 månaders aktiv krabbelusk plus att jag är höggravid. Vi är glada om nån av oss är vaken i slutet av sexakten :D

  • Anonym (hmm)

    enda gången jag skulle tycke det var farligt vore väl om man blev avsugen och hon somnade och hade den lilla egenheten en del har att gnissla tänder när dom sover   :)

  • Anonym (CS)

    Herregud, det var väll inte världens undergång, visst är det tråkigt att det hände, precis innan du skulle komma till, men istället för att slita bort hans hans och rusa ut i rummet hade du ju kunnat slutföra det själv så hade du fått något ialla fall... Flört

    Herregud, till och med jag har hållt på att somna x antal gånger när jag smekt mina flickvänner som jag haft...

    Han var väll helt enkelt förbannat trött bara, då slår kroppen av ibland, hur man än kämpar för att hålla sig vaken...

    Gör bara en kul grej av det istället... Och säg åt han att du ska komma dubbelt upp nästa gång ni ska ha sex...

  • Hamburgartjuven

    Vore ju väldigt spännande om frun somnade när hon sög någongång, bara föll ihop med den i munnen.

    ... Djupsömnsandning är nog en bra sugteknik

  • Påven Johanna
    Anonym (Tjej) skrev 2014-08-22 11:51:01 följande:
    Men vad ska jag göra då? Ska jag bara låta det gå förbi och sedan om det händer igen , även den gången låta det gå förbi?
    Du kan väl prata med honom om det? Berätta för honom hur du vill ha det? Säga att du vill bli smekt mer, oftare eller vad det nu är du önskar. Du måste väl inse att det finns många konstruktiva saker mellan att göra ingenting och på att hämnas och bete sig fjantigt?
Svar på tråden Han somnade när han smekte mig :( Ledsen och arg