• Anonym (hjälp.)

    Han bara lämnade mig.

    Anonym (också lämnad) skrev 2014-10-06 20:34:22 följande:

    Tycker det är helt ok att fortfarande vara ledsen! Ta den här tiden och sörj. Det är ok!
    Jag hörde eller läste nånstans att det tar halva tiden av hur långt förhållandet var att komma över nån.
    Att ha de som minsta mått kan ja tycka är ok :) Jag tror dock att det kommer ta betydligt längre tid för mig än halva vår tid tillsammans.
    Det har varit jätte jobbigt de senaste dagarna för mig. SUCK... men men


    ja men precis, lite så jag tänker också. frsöker att inte stressa mig själv. 

    åh vad jobbigt att höra att det har varit några jobbiga dagar, hoppas det vänder och blir lite ljusare snart :)
  • Anonym (hjälp.)
    Daniel12 skrev 2014-10-06 21:02:06 följande:
    För mig tog det nästan 1 år att komma över mitt ex. Bara Gud vet hur jag led och hur jag grät månaderna efteråt. Det var fruktansvärt. Hon hade alltid sagt att det bara fanns jag för henne och att jag kunde lita på henne till 100%. Hon var den trygga och goa famn jag alltid längtat efter hela mitt liv. Hon fanns alltid där för mig och det finns nog inget par som hade så mycket kärlek och ömhet som vi hade.

    Så bara tog hon sitt pick och pack när jag låg och sov. Det var som att vakna upp till en mardröm. Jag fick höra alla floskler som brukar sägas när man har separerat, varav några jag nämnde några i tidigare inlägg. Men det verkar som att så fort det är en kvinna som har blivit lämnad så är ska det tyckas synd om. Men som man får man skylla sig själv och uppmanas att glömma och gå vidare som om inget hänt. Som om det vore så lätt att hantera känslor som hunnit byggas upp i hela 6 år.
    Gud vad hemskt. 
    Beklagar. 

    Jag upplever det inte så alls. Jätte tråkigt om ni män tycker så, jag tycker att alla har rätt att sörja. Men ja jag kan som tjej uppleva att många är hårda mot mig också, det var 6 veckor sedan och jag kan höra irritationen i vissas röster när jag hänger läpp att typ "men nu har det ändå gått ett tag, släpp det och gå vidare" ja det är verkligen det jag försöker med men vissa dagar lyckas jag sämre har jag lust att skrika men biter bara ihop. 
    Alla har haft hjärtesorg och tycker det är konstigt att många tycks glömma hur det känns när de själva är stabila och ger en hårda kommentarer tillbaka.. 

    Eller råd som att man skall ut och ligga på krogen/dejta. Det känns ju inte jätte roligt att få som råd.
  • Anonym (hjälp.)
    Sanna3 skrev 2014-10-12 19:29:30 följande:

    Hur går det för dig TS? Har du börjat må lite bättre?


    Jovars, det har sina upp och nedgångar. 

    Självdå?
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-10-17 23:16:39 följande:

    Min pojkvän gjorde slut med mig för fyra dagar sen och jag går igenom ett helvete just nu. Det gör både psykiskt och fysiskt ont, mitt hjärta är i trasigt. Blir det bättre? :(


    Stackare. Lider verkligen med dig :( Det är en fruktansvärd känsla.

    Ja, nog går det över tillslut, men tiden måste ha sin gång. <3
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-10-18 17:58:43 följande:

    Jo det blir bättre! Tänker fortfarande, snart två månader efter uppbrottet på honom varje dag. Men jag gråter inte längre, inte gråtit på ett par veckor nu.


    Det gör ont i mig att han inte hör av sig eftersom vi har tider vi måste planera ihop då jag är gravid med hans barn.
    Jag känner mig otroligt ensam i graviditeten.
    Men vore det inte för att jag är gravid med hans barn tror jag det skulle kännas lättare.

    Hur som helst så föll hela mitt liv sönder framför mina fötter i augusti. Men jag lever ändå. 
    Det blir lättare ju mer tiden går :)

    Man blir mindre ledsen lite i taget! :)
    Vad skönt att höra att det går bättre för dig, även om det måste vara en riktigt jobbig bit att vara gravid med hans barn för dig just nu. 

    <3 Styrkekramar till er alla i tråden!
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-10-23 23:17:16 följande:
    Sådär... Är ganska kluven, du eller någon annan kanske har kloka råd att komma med?

    Jag vill höra av mig till honom för att prata, inte med förhoppningen att det ska bli vi igen utan verkligen bara vädra luften mellan oss. Vi var liksom en väldigt stor del av varandras liv i fyra år och att kapa banden sådär plötsligt börjar kännas otroligt jobbigt och ger mig så himla mycket ångest. Att vara kompisar finns inte på världskartan men det är mycket i mitt liv just nu, mer än att jag blivit dumpad, och han är trots allt den enda som förstår... Han sa att jag kan sms:a/ringa om det behövs men vill inte verka för på eller riskera att bli rådissad? Min magkänsla säger att jag ska chansa, det kan knappast bli värre men däremot bättre och framför allt skönare om jag får lufta mina tankar.

    Haha usch vad jag känner mig löjlig som överanalyserar varje liten detalj, vill inte förstöra något för honom men känner samtidigt att vi båda måste kunna ta oss igenom det här på bästa möjliga sätt. Även om jag behöver lära mig att leva utan honom kanske det hjälper precis i början att han finns där om det krisar... Är det en konstig tanke? :- P

    Hur mår du själv? :- )
    Jag förstår. 
    Jag och exet klippte inte våra band direkt, vi ställde upp för varandra under den värsta tiden, hördes ibland, inte ofta - han sa att han ville det och jag ville det. Jag kände mig ganska trygg med det. Andra vill att man skall kapa direkt 
    Jag tror att man faktiskt måste göra det som känns bäst för en själv, vill du höra av dig och han har sagt att det är lugnt och du anser att du mår bäst av det, då skall du göra det för dig. :) 

    Jag mår bra, det går framåt, naturligtvis lite nere ibland fortfarande men pysslar med rätt mycket saker för att driva bort tankarna ;p 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-10-24 00:00:17 följande:
    Tusen tack för svar! Det känns mycket bättre nu när jag vet att fler har tänkt likadant. Då är det bara att prova och se, i värsta fall får jag återkomma och gråta ut lite mer i tråden haha...

    Åh så skönt, vad glad jag blir för din skull. :- ) Det inger hopp till en annan ska du veta!
    Var det svårt att till slut inte höras alls eller rann det liksom ur sanden smärtfritt? Sorry om jag ställer för många eller jobbiga frågor men det underlättar så himla mycket att prata med någon som vet precis vad man går igenom. :- )
    Ja men precis :) Han är ju vuxen nog att säga till själv om det blir jobbigt och har han sagt att det är lugnt så är det lugnt :) 

    Tack så mycket, ja jag blir också glad. Har fan kämpat i 2 månader, men ibland blir jag såklart fortfarande ledsen - speciellt när jag är bakfull ;p 

    Nej, vi har fortfarande kontakt med varandra, inte ofta men vi hörs någon gång i veckan på sms, vi sågs för någon vecka sedan över en fika och skrattade tillsammans. 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-10-24 13:15:42 följande:
    Ja jag hoppas det. :)

    Haha, har hört att bakfylla inte är världens bästa medicin mot hjärtesorg... vågar därför själv inte testa även om jag många gånger vill bli galet full och glömma allt som har med honom att göra. ;P

    Är inte det jobbigt? Träffas ni som vänner eller finns det hopp om ett nytt försök mellan er?
    Nej bakfyllan är inget att rekommendera mot hjärtesorgen vill jag lova, haha ;p 

    Jag vet ärligt inte, det är både och faktiskt. Jobbigt för att jag bara vill hålla om honom, är lite kluven just nu. Vi får se vart det leder, jag måste ta ställning till om det är värt att ses mer antar jag. Vart det skall leda osv.
Svar på tråden Han bara lämnade mig.