• Anonym (hjälp.)

    Han bara lämnade mig.

    Tack alla för era positiva peppande ord! :) det betyder massor!

  • Anonym (hjälp.)

    Hur går det för dig anonym (också lämnad)? Hur mår du? 

  • Anonym (hjälp.)

    Hur går det för dig anonym (också lämnad)? Hur mår du? 

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-30 18:31:14 följande:

    Helt ärligt kasst än.. Har kanske backat i sorgarbetet tillomed.

    Han har ringt å hört hur det är.. Vill bara ha min familj tillbaka.

    Drömmer om att flytta, kanske ska kolla på en annan lägenhet till veckan. Skulle va skönt med en nystart där vi inte bott ihop..

    Inget positivt härifrån tyvärr :( hur går det för dig?


    Stackare, lider verkligen med dig :( ush, det gör så ont.

    samma här, idag har jag en dålig dag, igår också, i förrgår var bra. Idag är allt svart, det gör ont. Hans saker är här, han sa att vi skulle setts i veckan och pratat, men han har inte hört av sig. Jag orkar inte skriva till honom heller att ta sina saker. Jag undrar vad han gör och hur han mår men jag vågar inte höra av mig. Vi pratade sist i onsdags då han frågade hur allt gått och att han var stolt över mig. :( jag saknar honom så mycket
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-30 21:20:50 följande:

    Urs vad tungt, men jag tror du gör rätt i att inte höra av dig, absense makes a heart grow stronger, som talesättet säger. Jag hör inte av mig heller och det är nog bara nyttigt, att man kan visa att det går utan honom! Att han får undra och sakna! För jag tror dom gör det!

    Tänkte idag att det skulle va så underbart att om ca tre månader så har vi glömt bort tråden här men vi möts här igen och kanske då har vi båda fått som vi önskat. Vi är med våra stora kärlekar och har lärt oss nåt på resan dit..

    Men det är samma här, riktigt dålig dag. Kanske för det är första ensamma helgen på typ ett år. Skulle kunna va ensam bara jag visste att om några där får jag somna vid hans sida igen. Urs.. Det gör så ont! Vill bara va i hans armar nu och för evigt!!! Sämst dag!


    Ja jag tror det med, ändå så vill jag vbara att han ska ta sina saker så jag slipper blir påmind, men ändå så vill jag det inte, men försöker vara stark o inte höra av mig : ) 
    Ja eller hur, jag hoppas vi båda får som vi vill på ett eller annat sätt. Lyckan borde öe mot oss snart
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 00:29:53 följande:

    Eller hur, man vill ha kvar lite för man vill ha personen där så lite grejer är lite tröst. Tycker du är stark också! :) Det vi båda går igenom är tungt!

    Samtidigt skulle ja vilja dra till andra sidan jorden och jobba med djur,barn,sjuka eller nåt. Förverkliga mig själv. Nä men nått för att slippa tänka på honom varje förbannade sekund, alla filmer, låtar, tvreklamer, allt påminner en om att man är ensam.

    Absolut, nånting gott kommer nog ur allt elände ändå.

    Så småningom kommer mörkret att sina :) gäller att leva lite som med en kikare framför ögonen just nu.


    Ja men precis, enklast vore att starta om helt med något spännande och nytt. 

    Ja du har rätt, försöker trycka undan de jobbiga men de är sååå svårt ibland, menmen, perioderna utan tårar blir fler och längre så åt rätt håll går det ju :)
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 11:29:56 följande:
    Ja det är jätte svårt! Men man får kämpa för sitt liv att hålla sig över ytan då man håller på sjunka ner i djupet igen.

    Men känns som man simmar med cementklumpar till fötter :/

    Jag bröt ihop lite igårkväll, klappade magen med vårat barn och tyckte att det är skit. Vi skulle flytta till hus och få bebisen och va en lycklig familj. Nu har jag inte ens nån som kramar mig då gravidhormoner flödar. Det är verkligen botten,orättvist
    ush din stackare, ni har ju bebis på gång och allting, förstår att det måste vara extra jobbigt för dig :( 
    Är det ert första barn? Hoppas han verkligen kommer tillrätta med sig själv och kommer tillbaka,han skall ju bli pappa försjuttsingen.. 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 11:46:42 följande:

    Men nog om mig! Vad ska du hitta på idag? Har jätte lust å umgås med nån kompis men har verkligen dåligt med såna här. Vill komma iväg å tänka på annat men har idétorka :)


    Jag vet inte riktigt faktiskt, jag skall försöka plugga klart min uppsats en stund, har inte heller jätte många vänner här och i natt flyttade min bästa vän utomlands i ett par månader, lägligt eller hur? haha känner mig så eländig så jag gick upp i natt och vinkade av honom innan han satt sig i en taxi .. >.> Sen skulle jag somna om och tyckte synd om mig själv. Men det får gå :)) Det är fint väder idag iaf.
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 12:22:12 följande:
    Åh så typiskt!:( plugga lät vettigt. Jag ska ut med hunden och sen städa. Inte så roligt direkt :p

    Jag är faktiskt jätte besviken på mina två bästa vänner. Dom har varit väldigt frånvarande nu när jag behövt dom. Men men, ensam är stark får jag intala mig. Saknar att inte va ensam

    .
    hehe ja, jag förstår dig :) 

    Bor du i en liten stad eller en stor stad? 

    Jag vet inte ens hur man träffar nya vänner.. haha helt handikappad. 

    Så tråkigt, vad elakt av dem :( Så gör man inte. Man skall ju finnas där som vän. 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 12:40:12 följande:
    En ganska liten stad tyvärr, en såhär alla känner alla och bara massa skitsnack stad. Dudå?

    Jag funderar på lära känna nytt folk genom kurser och föräldragrupper eller öppna förskolan . Hoppas på någon sån iallafall :) sen ska jag nog bara bo här nått år till så klarar nog hålla ut.

    Kanske kan du gå nån kurs?:)

    Hur mycket jag än försöker tänka på att lära känna nytt folk ju mer vill jag bara va med sambon(känns fel å säga ex) :/
    Aha, :( jobbigt, en sådan känner jag till är uppväxt i en sån. 

    Jag bor i storstaden nu och aldrig har Stockholm känts så kallt och ensamt.. >.> 

    Jaa, jag borde ta någon kurs, men jag jobbar och pluggar på distans så jag hinner aldrig göra någonting heller tyvärr.. :( Får försöka möblera om. 

    Det låter iaf som en bra plan för dig :) 

    Ja jag förstår vad du menar. :( Jag vill det med, slits mellan att be honom hämta sina saker men ändå inte, men vet att jag bara plågar mig själv genom att ha hans saker här... Jag vet inte hur jag skall göra. Han sa att han skulle kommit i veckan men kom aldrig, så jag kanske borde skriva att det är dags att komma nu.. Äääh, svårt
Svar på tråden Han bara lämnade mig.