• Anonym (hjälp.)

    Han bara lämnade mig.

    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-08 22:44:10 följande:
    Men herregud vad konstigt?! Det är när sånt händer som jag tror på högre makter eller något, att någon jävlas med en. Sjukt, Stockholm är ju väldigt stort(bor själv där) och inte direkt en liten håla i Norrland. :p

    Åh stackare! :( Att det går upp och ner är ju en sak som är säker... men jag tror att man blir lite starkare efter varje nedgång, det verkar ju vara så i alla fall.
    Skönt att få umgås med sina kompisar och glömma för en stund, jag har sån lust att göra detsamma men tyvärr är mina bästisar bosatta utomlands för tillfället och de andra har varit så dåligt stöd nu att jag knappt pallar höra av mig längre haha... :/

    Precis. :) Förstår inte hur man har mage att ignorera någon som är ledsen i ÖVER EN VECKA. Haha. Usch. Blir så trött.
    Eller hur, jag menar det händer ju bara inte? Han har aldrig varit där innan på flera år eftersom han varit portad och inte ens pallat försöka fast jag tjatat med honom och han är inte ens ute fler helger i rad - men nu helt plötsligt är han där och verkligen det första jag ser. Det är ju ödets ironi och jag börjar också tro på högre makter, tyvärr så leder de ju inte till något bra för mig mer än saknad att se honom. Men han var trevlig igår, han var mjuk, vänlig, nervös och obekväm - han frågade om jag var arg osv. Så det var väl skönt på ett sätt men idag är de drygt. 
    Haha nej men eller hur, gud ;p  

    Åh känner igen mig, min bästis flyttade också utolmands precis när de här hände ;< det är så jobbigt med vänner som inte är stöttande, tur att forum finns. Jag har träffat en del nya vänner tackvare mitt uppbrott och det är jag iaf glad över :) 
    De var jätte stöttande igår när jag såg honom när vi var ut och hjälpte mig mycket. 

    Nä jag gförstår det, tänkte på de idag. Helt sjukt att någon som älskade en helt plötsligt har samvete och skita i en totalt?! Det känns ju helt galet, som om något brunnit i huvudet på personen :p Men du ska höra av dig igen?
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-09 13:54:05 följande:
    Ja det är sjukt, vad är oddsen liksom?! Antingen högre makter eller så har faktiskt killar en inbyggd radar som talar om var man befinner sig och hur stark på en skala 1-10 man känner sig den dagen, om det är värt att dyka upp och förstöra. ;p
    Stackare, det måste vara tungt att behöva springa på honom hela tiden när man försöker ta sig vidare. Eftersom hans beteende var annorlunda igår kanske han förstår att han betett sig fel i alla fall?

    Åh, vad skönt att du träffat en del nya vänner p.g.a. uppbrottet, det visar ju att något bra kommer ur det mesta. :) Det känns surt med kompisar som i princip vänder ryggen till men samtidigt så lär man ju sig något... så det blir verkligen en nystart utan både pojkvän och vissa kompisar haha. :p

    Usch jag vet, förstår inte hur det finns samvete till att göra så!
    Ah jag tänkte det, är det dumt? :/ Känner att om jag i alla fall har försökt men misslyckas så vet jag ju att jag gjort allt och kan kanske lättare släppa det. Helst vill jag ha svar på frågor, inte pressa honom, tjata eller be honom ta tillbaka mig utan bara få lite ro i kroppen liksom...
    Haha ja, man börjar verkligen att fundera ;p Något är det ju iaf. 
    Ja, det är jätte jobbigt, ser man han börjar man sakna och analysera hans beteende. Jätte jobbigt. Jag hoppas han förstår att han gjort fel, att det inte är okej att låta folk hoppas.

    Ja, det har kommit mycket bra ur detta uppbrott också, antar att jag kommer uppskatta det mer så småningen om :) 
     Ja det förstår jag, men nu ser du vilka som är dina riktiga vänner : ) 

    Ja, följ ditt hjärta säger jag :) Det du mår bäst av, skit i han. 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-10 13:55:11 följande:
    Ni får dela upp "vårdnaden" om Stockholm, jämna veckor är ditten och datten ditt och udda veckor hans. ;p
    Det är så irriterande när de knappt verkar förstå att vad de gör är fel och sårar en, som att vissa funktioner i hjärnan slutade fungera när han gjorde slut. Hoppas du slipper stöta ihop med honom nu på ett tag så du hinner komma ikapp lite med dig själv och ditt mående. :)

    Det är ju verkligen skönt att kunna känna så. :)

    Jaa nu gör jag det! Följer mitt hjärta och skiter i honom. Läskigt att typ lägga ens öde i hans händer. :p men nu försöker jag i alla fall...
    Haha ja men jag ser ju ingen annan utväg i det hela liksom ;p 
    ja men det hoppas jag också, det rver bara upp sår att se honom och inte förstå hans beteende. 

    Åh spännande, så du valde att inte messa? Det kan kanske vara klokt ändå att inte höra av sig, så får de sitta där och sakna en de med, eller vad de nu gör. Haha lever loppan kanske...
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-11 23:01:05 följande:
    Haha nej usch, så jobbigt!
    Förstår det, man kan analysera deras beteenden hur länge som helst... :(

    Det var planen men sen messade jag i alla fall. Don't judge haha. :( Har gått och bölat hela dagen för att han inte svarar, känner mig så sjukt kastad i soporna och hur mycket jag än vrider och vänder på det är hans sätt inte okej.
    Blä, jag är egentligen inte såhär känslig... Gråter aldrig öppet, är realistiskt lagd och har en rätt hård yta så det suger att man ska behöva känna så skör.
    Aja vet inte var jag vill komma med det här, känner mig helt förstörd bara... Jag ställde jämt upp för honom och förtjänar verkligen ingen medalj för det men lite respekt kanske...? Usch nä vet inte, tillbaka på ruta ett alltså. Kul.
    Ja men precis :/ Nåväl.

    Alltså åh jag lider verkligen med dig, men nu har han ju verkligen visat vilken röv han är, att han inte ens kan svara är ju bara sjukt. Förstår att det måste kännas pissigt, varför blir de så kalla? 
    Om du inte tagit bort honom från sociala medier och tagit bort hans nummer, gör det, känn att du avslutar med honom lika mycket som han gjort med dig. Det är skönt och tyvärr brukar de oftast komma då. 

    Känner igen mig i din beskrivning av dig själv, är vanligen likadan, men nu har jag blivit full av bomull och skör som siden. >.>
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-12 16:35:44 följande:
    Det är så svårt att bryta all kontakt! :( Trodde verkligen att han i alla fall skulle svara, att ignorera är ju att sjunka till en sån jäkla låg nivå...

    Det känns som att precis alla andras ex åtminstone fortfarande bryr sig medan mitt är helt bekymmersfri. :p Jag får för mig att han träffat någon och är så upptagen med henne att han varken hinner eller vill svara mig. Det gör äckligt ont att inte veta men aja det kanske är lika bra. :( Vet inte säkert, men om några månader när han fått lära sig att gräset inte alltid är grönare på andra sidan tror jag det finns en chans att han hör av sig...
    Försöker behålla den pyttelilla stolthet jag har kvar efter att han gått rakt över mig men ibland dyker tankar upp i huvudet att sjunka riktigt lågt, till hans löjliga nivå och ge tillbaka. :p

    Haha ja, det är en exakt beskrivning av en själv just nu.
    Jag har såklart varit väldigt ledsen ända sen han gjorde slut men nu...det går inte att beskriva. Mår så sjukt dåligt av att bara bli bortslängd såhär, varför ens svara från första början och visa intresse om han sen mitt i tänker sluta? :'(
    Sorry för lång text men känner mig så grymt ovärd och ensam just nu, fattar inte vad han tänker med..
    Det är verkligen supersvårt att bryta all kontakt, men jag tror också att det är de som fungerar allra bäst i alla situationer med ex. Ångrar att jag inte gjorde det tidigare.

    De brukar ofta komma itllbaka förr eller senare. Jag har 3 ex innan som jag har haft innan det nuvarande exet (haha japp, 23 år och har redan 4 misslyckade förhållanden bakom sig) MEN gissa vilka 3 som fortfarande hör av sig ibland? Speciellt på orimliga tider och när jag blir singel, but guess what, jag är över dem och idag är de dem som får ångra sig :) (nog för att jag dumpat alla själv men ändå) Det effektivaste är att inte ge dem sin tid. Så ja, han kommer förmodligen komma tillbaka, oftast gör dem det försent. 

    Sen är det inte alltid säkert det är något positivt med att ex "bryr" sig, många ex kanske bara använder en som snuttefilt tills de kommit över en helt och sen väljer de att skita i en. Jag vet inte.

    Jag förstår att du är ledsen, det gör ont att bli avvisad. När man inte känner igen beteendet hos personen och undrar hur det kunde bli så fel? Hur kan man själv vara så kär och den bara väljer att lämna en. Det är så svårt att förstå och hur svårt det än är så försök att inte älta det, eller tänka negatvia tankar. (Jag vet hur svårt det är tro mig, mitt ex var på krogen med tjej, säger att det inte är något mellan dem och hon har pojkvän men ändå så tror jag det värsta) Det är jätte svårt men man måste försöka tänka på annat och tänka logiskt (: 
    Det finns inget förnuft i hur man tänker när man gjort slut med någon, många lägger nog till med en "det är slut fasad" under den värsta tiden och blir kalla, för att sedan mjukna. 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-12 23:16:30 följande:
    Ja det är nog så... fan.

    Haha nä men hörru, du har säkert lärt dig rätt mycket av dina förhållanden så helt

    misslyckade är de inte! #positiv

    Alltså jag hoppas nästan att han kommer tillbaka en dag, när jag är över honom och inte tar skada av det men att han kanske äntligen FATTAR hur fel hans beteende är! Okej om han inte vill vara med mig längre men det rättfärdigar inte att bete sig som ett as. Och han som pratade om att han inte är som andra killar(mm jo den har man ju aldrig hört förut) och är så reko och trevlig och bra blablabla.

    Så skönt att du är över dem! Måste vara en härlig känsla. :)

    Jo men så kan det absolut vara! Att de använder en för att lättare kunna gå vidare och inger förhoppningar, men sen när de är färdiga så är det soptunnan man hamnar i då också. :))

    Precis, var gick det fel?! Att han gjorde slut kom verkligen som en chock och speciellt att han var så bombsäker, så jag frågade om han har träffat någon annan och då svarade han först "inget seriöst". Nehe? Vad betyder det haha? Sen la jag till att jag väl i alla fall förtjänar hans ärlighet och då sa han att "nej men jag har inte träffat någon"... Väldigt fritt att tolka med andra ord. :p

    Det tror jag också, och för att generalisera är det nog oftast killar som gör så...blir iskalla i början för att sen mjukna upp.
    Jag förstår vad du menar, man kan acceptera att det tar slut. Man kan ju inte tvinga en att vara med en, det vill man ju inte - att någon stannar bara förnatt man ber om det. Men det är beteendet efteråt, då kan de ju bara lämna en och låta en vara och inte säga något, utan att man får slicka sina sår ifred helt enkelt.

    Men det är inte okej att såra någon efteråt, låta en hoppas och undra. Vart tog ärligheten och respetwn vägen? Jag önskar fortfarande att kag och exet bara fick chans att prata, rensa luften. Men det kommer jag aldrig få.

    Jag tror också det, vi tjejer generellt sörjer nog från första stund medan killar går in i ett hårt kallt "det är slut mode" för att sen börja sörja.. tror jag, eller har märkt det iaf på många.
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-13 15:14:40 följande:
    Ja men precis, vill han inte vara med mig längre är det såklart fruktansvärt men jag varken kan eller vill tvinga honom att stanna kvar. Känner bara att efter så lång tid med så himla mycket kärlek förtjänar jag en bättre behandling än att bli ignorerad.
    Samma här... och har dessutom tänkt att jag nog inte är redo att gå vidare före jag får mitt "sista samtal" och svar på några frågor, ro i kroppen och inga "tänk om?". När man blir dumpad är det så mycket som går igenom huvudet att man oftast behöver lite tid att samla sig liksom...
    Man hoppas ju nästan det, att det bara är en fas för dem. Jag känner mig rätt korkad som trodde att han var någon helt annan. :p
    Jo förstår vad du menar. Men tillslut accepterar man det nog och är helt okej med det (:

    Ja men det tror man, sen tror jag han är inne i sin "det är slut-fas" och lägger på en kall yta, var tyst ett tag och hör sen av dig om du fortf känner samma så kommer nog responsen vara bättre :)

    Ett par ord som tröstar mig: 

    "If you cry because the sun has gone out of your life, your tears will prevent you from seeing the stars."  

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-15 15:51:54 följande:
    Ja man gör ju det.

    Hoppas det!
    Vet att personer som gnäller hela tiden är skitjobbiga, men sen han valde att börja ignorera mig är det så hiiimla mycket jobbigare... Kan knappt sova på nätterna längre, ligger vaken och grubblar. Så onödigt egentligen men man känner sig värdelös. :p

    Det stämmer verkligen och jag försöker tänka så! Man får inte missa allt annat som är bra liksom...
    Men du är inte skitjobbig, det är bra att gnälla, alltså jag gnäller fortfarande ibland och det är snart 3 månader sedan han valde att lämna (: 
    Förstår verkligen att det är jobbigt, men det blir bättre snart. Det känns inte som det, men det blir verkligen det. 

    Nej men precis (: Gör någonting som du tkr är kul? Prova något nytt och spännande kanske? Som ger dig lite ny motivation eller något.
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-17 20:38:55 följande:
    Tack! Vet att man måste få gnälla ibland, många gånger känns det ju bättre efteråt. :)

    Ja jag känner verkligen att jag behöver en nystart! Tapetserar och möblerar om i hela mitt rum just nu, har gjort mig av med massa kläder och köpt nytt och tänkte färga håret haha. Nästa år funderar jag på att sticka iväg utomlands och jobba eller något, nu när inget håller mig tillbaka... inte för att han höll mig tillbaka men du fattar.
    Ja men eller hur :] Det är jätte bra att få gnälla av sig. 

    Åh vad spännande. Känns det inte lite skönare? :D
    Jag gjorde mig också av med massor av kläder, köpte nya snygga kläder och färgade håret lila, haha :D

    Det låter ju asbra. Kul att du skaffat lite planer. Vad gör du annars då? Pluggar du / jobbar du? : ) 
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (Också dumpad) skrev 2014-11-17 22:01:56 följande:
    Joo det känns jätteskönt faktiskt, att man har något att sikta mot. Det blir så himla tomt ibland och jag har nog hamnat lite i en identitetskris, typ vem är jag utan honom. Vi träffades unga, jag är fortfarande ung, det var vi så länge och jag trodde ju att resten av livet skulle spenderas med honom.
    Haha åh lila, coolt! Är lite fegare och tänkte mörkare av min naturliga hårfärg. ;)

    Jag är väldigt trygg av mig och gillar liksom det lugna livet, så att sticka iväg och jobba utomlands är olikt mig men känner att jag inte har något att förlora. :)

    Jag jobbar. Vad gör du? :)
    Rätta takterna :) SKönt att ha något att sikta emot, är också sugen på utomlandslivet nästa år, innan man slår sig till ro ;b

    Förstår det där med identitetskris och speciellt om ni var väldigt unga, men det kommer något bra ur de till slut som sagt (: 

    Roligt. Trivs bra? Jag både jobbar och pluggar, så har varit rätt mycket omkring mig så känner mig lite matt ;b
Svar på tråden Han bara lämnade mig.