• Anonym (Man)

    Mannen med dubbellivet

    Jag har varit med om något liknande. Fick efter tre års förhållande reda på att min flickvän haft flera andra förhållanden samtidigt som vi i princip bodde ihop. Att komma över henne klarade jag själv men tog hjälp av psykolog för att se till att kunna lita på människor igen. Rekommederas.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Bedragen) skrev 2014-08-25 11:36:57 följande:

    Tack för era svar! Ja att lita på någon igen kommer nog bli svårt, men jag har kontaktat en kurator nu och hoppas få en tid. 


    Jag tänker på alla meddelanden han skickat de senaste veckorna där han bedyrar hur mycket han älskar mig osv och jag mår fysiskt illa och nästan kräks över falskheten och dubbelspelet. Och så sitter den där otäcka känslan i magen över att en person jag trodde jag kände inte alls är den personen och jag undrar om det är fler kvinnor därute som han också "har/haft en relation med" och inte bara oss två?


    Den otäcka känslan/insikten att man inte alls känner någon man stått när är nästan det värsta just nu.  


    Han kan mycket väl älska dig trots sitt dubbelspel.

    Känslan av att blivit lurad av någon man trodde sig känna vet jag precis hur det är. Jag rekommenderar dig ändå att gå till en riktig psykolog. Min hade KBT-inriktning och det funkade mycket bra. Det hjälpte mig mycket och dessutom ganska snabbt. Kurator är jag osäker på om de kan ge samma hjälp.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Bedragen) skrev 2014-08-28 10:50:43 följande:
    Ja jag vet inte hur jag ska lita på någon man igen, faktiskt. Jag är glad att du hittade rätt i livet och tack snälla för att du delande med dig av dina erfarenheter. 
    Det var min rädsla också och jag tycker jag fick mycket bra hjälp med det av psykolog.
Svar på tråden Mannen med dubbellivet