• Sarah1990

    Mannen med dubbellivet

    Skulle ju i och för sig vara kul att bjuda in honom till middag och se till att duka för 3 och bjuda in kvinna nr 2 också, haha.
    Bara för att slänga i ansiktet på honom att han inte var så jävla smart som han trodde.
    Kvinnan nr 2 verkade ju dock vettig som bröt med honom då hon fick reda på det, hoppas du gör samma sak om du inte är redo att eventuellt leva med mer än en person.

  • Sarah1990
    Anonym (Bedragen) skrev 2014-08-25 13:28:47 följande:

    Tar hellre en kula i huvudet än tar tillbaka honom, känns det som. Vi är finito.


    Jag är så äcklad av honom att jag faktiskt spytt några ggr idag. 


    Ja det vore verkligen intressant att se hur han skulle reagera om både kvinna 2 och jag konfronterade honom? Det skulle nog bli både svettigt och en smula skitnödigt för honom. :D Men det är bäst jag låter bli konfrontationer/möten för skulle det finnas tillhyggen i närheten vet jag inte om jag skulle kunna besinna mig. D


    Haha ja jag förstår dig. Min hämndlystna sida tänkte mest att han minsann borde få  lida lite också efter vad han utsatt, inte bara en, utan faktiskt två kvinnor för!
    Tänk tanken - smsa och bjuda över honom på en romantisk middag med chokladdessert. Han tänker att ja visst fan har jag lyckats i livet som klarat av att ha två förhållanden samtidigt och nu även blir inbjuden på härliga middagar.
    Sedan kommer han dit, sätter sig ner, ser att det är dukat till 3. Kvinnan nr 2 står självklart och väntar någonstans och kommer och ringer på strax efter han satt sig till bordet. Du öppnar och ni kramar om varandra och du hälsar henne välkommen.
    När han undrar vafan hon gör där säger du bara att du tänkte att det kunde vara trevligt att ha en liten parmiddag och lära känna varandra lite bättre, för ni har ju trots allt en HEL DEL gemensamt.
    {#emotions_dlg.djavulsk}
  • Sarah1990

    Haha du ser, en annan idé om hämnd ;)

    Ett ljus i allt mörker - har själv blivit kompis med två st tjejer genom hemska killar.
    Den första då jag var tonåring - killen och jag träffades några månader och en gång då jag precis fått på mig kläderna kommer en annan tjej till honom, han presenterar mig som sin kompis och henne som tjejen han dejtar. Ja, jag kände mig rätt lurad.
    Hon flög på mig ett tag senare och frågade ut mig vad vi hade ihop, jag var ärlig mot henne och hon blev jätteledsen. Senare förstod hon att det var vi båda som vart utnyttjade av honom och att det var HAN som borde få skiten. Såg honom för ett tag sedan - småfet, finnig, börjar bli tunnhårig och är med största sannolikt singel. Kändes rätt bra.
    Andra gången var då jag träffade en nyvunnen kompis och hennes kille för ca 2 år sedan (de hade varit tillsammans i flera år). Jag hade precis flyttat till samma stad som hennes kille och då hon var där träffades vi alla tre och hade det supertrevligt. Senare började han skicka sms om att han ville ses, jag såg genom mina blåa ögon och trodde han ville vara snäll då jag inte kände någon. Han började flirta, jag berättade allt för tjejen, de gjorde slut och sedan dess har vi varit jättebra kompisar för att hon visste att jag var 100% ärlig! Han är säkert fortfarande sur på mig men jag kunde inte bry mig mindre - skit ska skit ha!

    Hoppas det kommer bli likadant för dig - om några år ser du honom där med ölmage, finnar och en billig öl på  handen när han står ensam på dansgolvet och desperat försöker ragga till sig allt som rör sig. ;)

  • Sarah1990

    "Tiden läker alla sår" säger man men det stämmer faktiskt. Hatar själv att höra det där dumma ordspråket då man behöver något mer konkret, men återigen - det stämmer!
    Mitt tips är att ge det här ett tag att lägga sig, få din hjärna att orientera sig, vänja sig. Prata med de du litar på, rensa ut allt som har med honom att göra. Inse ditt eget värde och vem det egentligen var som förlorade i det hela (HAN!). Träffa familj och vänner, återuppta kontakten med gamla kompisar som du "tappade bort" då du träffade din föredetta. Ta ett gäng smickrande bilder i bra vinklar och lägg upp dom på en dejtingsajt, du kanske inte är intresserad av att ens dejta men det kan ändå hjälpa att få uppmärksamhet från andra, känna sig attraktiv och önskad igen.
    Gör fysiska saker såsom promenader, skaffa gymkort, testa på yoga eller cykla i cirklar på gården.
    Njut av livet, försök se det vackra i allt och låt ingen, absolut ingen, trycka ner dig, få dig att må dåligt, förminska dig eller trampa på dig. Omringa dig med de människor som får dig att må bra.
    Se dig i spegeln varje dag - länge. Le till dig själv. Upprepa.
    Klä dig fint och gör dig iordning så som du trivs och tycker du ser bra ut.
    Le åt andra och var hjälpsam.
    Och sist men inte minst - älska dig själv!

    Det här fixar du! Låt inte någon som honom stå i vägen för din lycka!

Svar på tråden Mannen med dubbellivet