Inlägg från: Anonym (Ja jävlar.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja jävlar.)

    Kvinnor varför är ni så falska?

    Så..vänta nu; en tjej sviker dig, och andra tjejer blir intresserade av dig (av en orsak DU utgår från) - och därmed är alla tjejer falska och det där ordet du inte vill skriva?

    Snacka om att hoppa till slutsatser :/

    Jag tror du har gjort något av en tankevurpa här, någonstans, faktiskt - det finns tjejer som aldrig är otrogna också - och det Finns tjejer som intresserar sig för partnerns pengar av ANDRA orsaker än att de vill bli försörjda; t.ex för att DE fått försörja en tidigare partner och helst vill ha Lika förutsättningar.

    Jag inser att du har din orsak att misstro folk - men på samma sätt måste du ge folk en chans att visa vad De har för motiveringar bakom sitt handlande.
    Ingen människa kommer upp i vuxen ålder utan en historik av erfarenheter och upplevelser.

    Sen, JA, det finns gold-diggers (det gör det för övrigt bland män också) och det finns otrogna tjejer (precis som det finns otrogna män) - det gäller bara att ge folk en chans att bevisa att de inte är så'na.

    Om de är det så går man vidare - är de det inte, då är ju allt bra!

    Men sen vet jag inte - OM ordet du inte vill skriva är "hora" eller likvärdigt, då är du inte redo och inte värdig än - ingen människa ska behöva genomlida att ha en partner som ser dem som en vandrande fitta/kuk utan moral och tankar.

  • Anonym (Ja jävlar.)
    Anonym (...) skrev 2014-08-28 21:58:52 följande:

    du kanske hade en tjej som hade bekräftelsebehov ts ? hon stod inte ut med att du inte var där och bekräftade henne.
    eller kan det ha vart så enkelt som att hon inte var kär eller tillräckligt kär i dig helt enkelt.


    Det KAN ju även ha varit så att hon kände sig oviktig och ignorerad - vi har ju bara TS version. Tjejen lär ju ska ha haft känslor hon med - men nej, det enda som kan få en tjej att känna sig åsidosatt är självklart att hon är needy eller känslokall. Suck. 

    Tänk om TS kompis, med den trogna tjejen gick hem varje dag och spenderade all ledig tid med att planera för framtiden och INKLUDERA sin flickvän, medan TS inte orkade inkludera sin, t.ex?
    Redan där är skillnaden inte på tjejerna, utan på killarna - och då är det bara ETT av många tänkbara scenarion.

    As a side note; Handyman - tror du på fullaste allvar att du hjälper TS här? Om han tänker som dig så tvingas han även relatera till att ni har saker gemensamt - och som du framställer dig (bitter och halvt hjärndöd) så tror jag inte att någon som är smart nog för att ha ett eget, framgångsrikt, företag riktigt Vill framstå. Men jag kan ha fel. Det kanske är TS högsta önskan att verka dum, bitter och grinig :) 
  • Anonym (Ja jävlar.)
    Anonym (handyman) skrev 2014-08-30 08:21:53 följande:
    Ja jag hjälper TS i den delen att varna honom från att skriva något negativt om kvinnor eller relatera till deras dåliga sidor i formen kollektivt. Gör man det på FL, är det som att sticka handen i ett getingbo. Hade det handlat om män som kollektivt och att de är svin. Då kunde det blivit en lång tråd med instämmande svar och en del hatiska kommentarer mot kollektivet män.

    vilka som är bittra? you tell meFlört

    Ja du!! bitter och halvt hjärndöd.. räcker väl som svar eller kommentar från dig på vad du är..
    Men ironiskt så är det bara att konstatera.. män är skyldiga och svin, kvinnor är svaga offer och änglar med vita vingar.. Därför du försöker överföra skuld på TS eller?

    En halv hjärna är bättre än ingen alls!

    Nä TS, FL är ett kvinnligt forum och för kvinnor..  Helt OK att skriva negativt om män som kollektiv här.. men inte kvinnor.. Det är den sociala strukturen på forumet som sätter detta märket..

    Ja det är väldigt många kvinnor som blir fuktiga, om de känner lukten av pengar. En laglig prostitution...
    Men du är ju verkligen dum i huvet - du generaliserar och ljuger ju så jävla illa så du tror dejsjälv.

    Det är nog det som är det värsta; du tror verkligen på det själv. 

    Snacka om att vara lurad.

    TS - tro inte på den här tomten. Gör du det så kommer du fortsätta på den inslagna vägen och tro att alla kvinnor är lika, och alla kvinnor är horor. 
    Och tro mej, den typen av man är fan inte populär bland de kvinnor som Inte är horor. Vilket gör att du skapar din egen självuppfyllande profetia. 

    Du har chansen här; vänd, tänk om, inse att det var FEL av ditt ex att vara otrogen, men fundera på vad i ditt beteende - helt ärligt - som drev bort henne och fick henne så desperat och olycklig att hon sökte tröst hos någon annan.

    Helt ärligt alltså; varesej det var avsiktligt eller inte från din sida; lär dej se samband och mönster - och ta dej ur bitter-kuk-tänket. Annars är de enda kvinnor som kommer vilja ha dej just den typen du Inte vill ha. 
  • Anonym (Ja jävlar.)
    Anonym (handyman) skrev 2014-08-30 11:42:37 följande:
    japp är verkligen dum i huvudet eller halvt hjärndöd.. för att DU skriver det..Skrattande

    Vad ditt mentala problem ligger i, kan bara du förklara.. ?Drömmer

    Jo men, även den som blir utsatt för mobbning av mobbaren ska tänka om och resonera.. Vad gjorde den utsatte för fel som blev utsatt för mobbning, Enligt ditt heroin resonemang

    Ja även den som blev utsatt för våldtäkt ska fundera över sitt agerande och nog känna lite skuld...Enligt ditt heroin resonemang

    Enligt ditt heroin resonemang, ska TS fundera över att nog fanns det  nåt som gjorde och förtjänade att bli illa behandlad...... överförande av skuld på TS

    Men tur är att du är smart och har hjärnan kvar.. (ironisk)

    Nä TS
    Det är bara att läsa innantill på forumet FL.. Det blir alltid ett jäkla kackel på hönsen i denna typ av trådar... För att det är just bittra höns, som oftast går igång på lukten av pengar och hatar män över lag.. Samt den underförstådda regeln... män är svin och förövare, alltid och kvinnor är svaga offer...

    ps
    @ ja jävlar
    Bättre än så kan du väl??
    För lagret på ord kan inte vara så begränsat att det bara innehåller ord som dum i huvudet och halvt hjärndöd?
    thi hi på dig du "lille" därTungan ute
    ds
    Jag resonerar inte i heroin. 

    Vad det gäller vokabulär ska du verkligen bara vara tyst och skämmas, dock räcker enkla ord för enkla beskrivningar. Du skämmer ut dejsjälv.

    Biten med "lille" satte dock tonen och nu skiter jag i det här, samt dej. Du är patetisk och du kommer aldrig bli älskad med den attityd du har - för vem ska älska någon som hatar dem?.
    Men det kanske är det du vill, så att du får bevisat att du har Rätt; kvinnor är onda horor?

    Nåväl, om jag är "lille" så är väl du "store" då - jag hoppas du vaknar någon dag och ändrar dej - det är rätt skönt att vara lycklig. Jag tror att innerst inne vill du det, du med. 
Svar på tråden Kvinnor varför är ni så falska?