• tresan02

    Kvinnor varför är ni så falska?

    Jag förstår dig precis.

    Jag har haft två längre förhållanden (är 27) i det första var jag likt dig, som det låter när jag läser din historia, ganska frånvarande då jag jobbade mkt. Slutade med att min dåvarande kille fann en annan och var otrogen bakom min rygg i ca 2 månader innan jag kom på det. Han skyllde det på mig. Att jag inte gav honom tid.

    I det andra gick mitt ex och skickade meddelande till en tjej där han bjöd henne ut på en date (på alla hjärtansdag!). Fick reda på det och bad han dra åt...

    Dessa erfarenheter har verkligen fått mig att tvivla och dra mig undan. Känns som man hellre är singel typ.. Förstår hur du känner med den där "avundsjukan" också. Jag är den enda singeln i min bekantskapskrets och man blir lite avundsjuk när man ser hur kära alla par är:)

    Men jag tror inte du ska ha så förutfattade meningar om du faktiskt vill träffa någon. Försök vara lite mer open minded! Alla tjejer är faktiskt inte ute efter pengar eller tar till otrohet så fort de inte känner sig sedda. Och om du skulle ha oturen och stöta på en sådan igen, fuck henne liksom! Då är hon ändå inte värd dig! Man måste våga för att vinna:)

    Du kanske ska se dig om i andra kretsar?

    Lycka till!

Svar på tråden Kvinnor varför är ni så falska?