Inlägg från: Anonym (Mallo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mallo)

    Hur hittar man en kille som är riktigt bra i sängen?

    Måste säga att det är mycket svårt att hitta en man som riktigt bra i sängen! Av alla jag rullat runt i sängen med (många) så är det 1 som enligt mig varit en fulländad älskare. men jag önskar dig lycka till i ditt sökande. ett tips kan jag ge och det är att dom som skryter mycket antingen högt eller mellan raderna är oftast värdelösa älskare..

  • Anonym (Mallo)
    Anonym (Mary) skrev 2014-08-28 09:52:58 följande:

    Really, fan va deppigt...Känns ju jobbigt att släpa hem halva Skåne för att testa hahhaaa. Hade varit bättre om man kunde chatta lite och se om man gillar vad de skriver. Men är det bara buffel och båg vad de skriver att de vill göra med en så funkar ju inte det så bra..


    Som någon annan påpekade detta med nätet och att träffa män där är överlag en mycket dålig ide det bästa är att gå ut och känna och klämma men inget är omöjligt så fortsätt leta.
  • Anonym (Mallo)

    Det beror på vilken sorts man som man är ute efter. jag vill ha sex hårt och länge och har bara träffat en man som klarar av att tillfredställa alla mina behov. jag är medveten om att jag utryckt mig fel när jag säger dom flesta män är inte bra! det ska givetvis stå "dom flesta män är inte bra för mig"...

Svar på tråden Hur hittar man en kille som är riktigt bra i sängen?