Inlägg från: Anonym (Mary) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mary)

    Hur hittar man en kille som är riktigt bra i sängen?

    Jag är 38 år. Har blivit singel efter 2 långa förhållanden. Sexet var ärligt talat så där.. har chattat med en del killar som jag fått kontakt med på Happy Pancake, och förstått att det finns sååå mycket bra sex som jag missat.
    Vill ha nån som älskar att slicka, som kan hålla på länge, vet var g-punkten finns..
    De jag hittat på Happy har tyvärr bott långt bort eller det har runnit ut i sanden.

    Finns det andra ställen man kan leta på, eller är det bara att hoppas på det bästa på Happy? Erfarenheter? :)

  • Svar på tråden Hur hittar man en kille som är riktigt bra i sängen?
  • Anonym (Mary)
    Anonym (Mallo) skrev 2014-08-28 09:50:14 följande:

    Måste säga att det är mycket svårt att hitta en man som riktigt bra i sängen! Av alla jag rullat runt i sängen med (många) så är det 1 som enligt mig varit en fulländad älskare. men jag önskar dig lycka till i ditt sökande. ett tips kan jag ge och det är att dom som skryter mycket antingen högt eller mellan raderna är oftast värdelösa älskare..


    Really, fan va deppigt...Känns ju jobbigt att släpa hem halva Skåne för att testa hahhaaa. Hade varit bättre om man kunde chatta lite och se om man gillar vad de skriver. Men är det bara buffel och båg vad de skriver att de vill göra med en så funkar ju inte det så bra..
  • Anonym (Mary)
    jfsebastianigen skrev 2014-08-28 10:03:04 följande:

    Chansa på pannkakan du.
    Chatta, kolla om det är någon som funkar som du vill.
    Begränsa sökningen till närområdet, din kommun och de i närheten.
    Träffas och känn efter. Hångla. Känn efter och låt dig förföras om det känns ok. Njut! Det behöver inte vara for life. För stunden går bra och då släpper många på hämningarna.

    BC funkar säkert också, men då får du fler idioiter per guldkorn


    Haha tack, jag begränsar sökningen till Skåne, men deppigt nog är de jag tyckt var hetast från typ Göteborg och Örebro och de skriver till mig. Inte så att jag söker upp dem.. men haha, jag har bara varit med en månad, jag ska nog hitta nån eller några bra. :)
  • Anonym (Mary)
    Anonym skrev 2014-08-28 12:15:43 följande:
    Och hur mycket har DU förmedlat till dessa "kassa" män hur DU vill ha det? Jag håller med MrFlex till fullo. Skrapar man på ytan så är nog de flesta kassa älskare normala män som råkat ut för kvinnor med vanföreställningen att vi på nåt sätt ska kunna läsa oss till vad varje individ vill ha. Eller tror att alla kvinnor vill samma. Av alla mina sexpartners så är det EN som faktiskt talat om exakt hur hon vill ha det och på vilket sätt. Behöver jag säga att jag fick toppbetyg av just henne? Mina andra partners skulle mycket väl kunna beskriva mig som en besvikelse och kommer säkert göra samma sak med sina framtida män.

    I denna feministhysterins och jämlikhetens tidevarv ska väl varje individ ta ansvar för sin egen sexualitet. Eller?
    Alltså.. jag har talat om vad jag vill ha.. men liksom vad ska jag säga .. slicka mig bra? Jag vet ju inte själv hur man gör det?
  • Anonym (Mary)
    In trouble skrev 2014-08-28 12:08:07 följande:

    Enkelt, du tar en man som njuter av att ge njutning :)


    Precis :) Vill hitta en sån :)
  • Anonym (Mary)
    Anonym skrev 2014-08-28 13:00:15 följande:
    Ni är väldigt olika där nere och ibland behöver man lite vägledning. Min partners som jag pratade om, hon var väldigt känslig och om man var för hårdhänt eller slickade för länge på samma punkt så domnade helt enkelt känslan bort. Hon sa bara att nu fick jag flytta tungan lite till vänster/höger, slicka hårdare/lösare, använd fler fingrar etc.

    Sen kan du säkert har råkat ut för dåliga älskare, men i min värld är det att likställa med egoistiska älskare, ergo - män som inte bryr sig om kvinnans njutning. MEN min erfarenhet är att kvinnor generellt är dåliga på att berätta vad de gillar och inte. Kanske skämmigt men då får man också räkna med att man inte njuter så mycket.

    Jag har lärt mig att vägleda kvinnor vid oralsex för jag vill bli sugen på ett visst sätt som andra män kanske inte gillar och så.

    Jag säger inte att du är dålig på att förmedla vad du vill, men möter du en dålig älskare har du mött en dålig älskare. Möter du många dåliga älskare kanske det kan bero på dig.
    Alltså jag tror många killar som är osjälviska och lyhörda i sängen inte fattar hur många killar som INTE är så. Jag är helt med på att visa och berätta, men en viss teknik och intresse och känsla måste finnas. Och det är inte så vanligt enligt min erfarenhet.
  • Anonym (Mary)
    mrfritte skrev 2014-08-28 12:55:04 följande:
    Frågan är bara var?
    hihihi
  • Anonym (Mary)
    Anonym skrev 2014-08-28 13:27:18 följande:
    Kan du beskriva vilken teknik och finess du skulle bidra med om du och jag skulle ha sex? Det kommer givetvis aldrig hända men jag blir nyfiken:)

    Beskriv med vilket intresse, teknik och finess du skulle behandla mig under vårt första passionerade möte:)
    Nu gillar jag iofs att killen styr.. :)
    Men jag älskar att suga. Vill gärna lära mig mer och frågar hur han vill ha det. Slickar, smakar, provar olika saker.
  • Anonym (Mary)
    mrfritte skrev 2014-08-28 13:52:44 följande:
    Det är nog ingen åldersfråga, det är en teknikfråga
  • Anonym (Mary)
    Anonym (Carrie) skrev 2014-08-28 19:43:13 följande:
    Mary!

    Lyckliga du som bor i Skåne! Jag har snubblat över i alla fall tre riktigt trevliga män från Skåne här på FL. Men aldrig kunnat träffa irl pga geografiskt avstånd . Vill minnas att alla gillat oralsex och de har varit alldeles mysiga i kontakten! :)

    Om du cirkulerar runt här ett tag då kommer du säkert att stöta på någon härlig man som kan ge dig vad du vill ha...;)
    Najs :)
    Synd att du inte kunde träffa demm hoppas du hittat nån härlig kille nära dig :)
Svar på tråden Hur hittar man en kille som är riktigt bra i sängen?