• fluu

    Vad gör jag för fel? Går inte ner.

    SnurriggirrunS skrev 2014-08-28 16:41:11 följande:
    Det är helt ok att ha en fuskdag, men det du äter på din fuskdag slår ut de andra dagarna i veckan så antingen balansera din kost bättre alla dagar så att du inte har samma behov av att svulla eller ta bort fuskdagen.
    Kallar du verkligen ts fuskdag för att svulla? Se inlägg 45.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    SnurriggirrunS skrev 2014-08-28 17:34:52 följande:
    Ja i förhållande till svältdagarna så är det att svulla. Jag har läst hela tråden. Svälter man sig en hel vecka för att sedan ha en "fuskdag" så äter man ofta upp sig den dagen så man står ut med svält resten av veckan. Har man en bättre balans i sin kost med jämna portioner och matintag varje dag så behöver man inte ha en fuskdag, istället ställer man in sig på att motionera bättre och mer. Visst kan man äta något extra på fuskdagen, tex en lördag med lite godis, men det brukar inte bli lite godis och bakverk, utan allt extra just för att man "får" och att man "borde få en liten belöning" för att man stått ut med så mager kost i en hel vecka. Att gå från en mager kycklingsallad och inget socker till potatis, köttbullar, gräddsås, godis och bullar är en stor omställning och kroppen kommer att behålla de extra reserverna som tillfördes på fuskdagen.

    Ska man gå ner i vikt så behöver man ha en hållbar plan på vad som kommer att fungera även efter att man gått ner i vikt också och då är en bra kostplan viktigt från början, inte enbart under tiden man går ner. Att lära sig äta ordentligt med bra variation och lagom intag av portionen samt bra motion gör att människor går ner i vikt och även håller vikten, men många förstår inte det och ger upp.

    Om TS nu äter och tränar som hon säger så borde det blivit någon förändring av hennes kropp efter 8 veckor, hon borde blivit lite tajtare i kroppen och byggt någon form av muskler. Om hon promenerar 40 min varje dag (i snabb takt) så borde hon märka en liten skillnad på magmuskler och lår, men inte nödvändigtvis att hon tappar vikt. Man ska inte glömma att kroppen fortfarande behöver näring trots att man vill gå ner i vikt.


    Det är aldrig att "svulla".
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Arbetsmyran76 skrev 2014-08-28 17:35:09 följande:
    Sen innehåller nötter typ 50% fett,....
    Och ändå tjatar "alla" i tråden om att ts ska äta mer fett.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Påven Johanna skrev 2014-08-28 17:06:38 följande:
    Ja, nu kan inte jag något om dieter, men att leva på enbart ägg i en månad verkar ju inte klokt.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Inte jag skrev 2014-08-28 19:08:16 följande:
    Vad är det med det då? Det är bättre att fett än massa dåliga kolhydrater.
    Det har jag inte heller sagt. Jag menar att när ts väl äter fett så är det också fel tydligen.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu

    Om du har hypotyreos i familjen ts så kolla absolut upp det! Det är vanligt att fler i familjen har det.  Jag lider själv av det och vet hur det kan ställa till det.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Vad gör jag för fel? Går inte ner.