Inlägg från: Anonym (creepy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (creepy)

    Närgången vän stormar in när vi ligger nakna!

    Varför sätter ni inte lite mer gränser? Ni får ju nästan skylla er själv om ni bjuder honom på frukost när han begår hemfridsbrott.

  • Anonym (creepy)
    Anonym (Fruganistugan) skrev 2014-09-02 19:33:00 följande:

    Jag är väl konflikträdd och sen så är han en äldre man in mina ögon, jag skulle aldrig kunna vara så respektlös även om jag tycker att han går över gränsen till normalt folkvett emellanåt.


    Skulle du säga det samma om mannen våldtog dig??

    Inser du inte att det INTE är respektlöst att markera när någon klampar över ens gränser?

    Det är skillnad på:

    1) Skrika "Jävla idiotjävel! Är du så jävla pantad att du inte fattar att jag inte vill ha dig här?!?! Inte nog med att du är så jävla creepy att du bara går in hos folk så är du ful och äcklig också. Du skulle bara veta vad andra säger om dig nere på byn - Att du inte bara är dum UTAN ÄVEN LUKTAR SVETT OCH HAR FULT JÄVLA HÅR!! Stick innan jag mosar nyllet på dig!

    2) Säga med bestämd röst "Nu vill jag att du lämnar mitt hus. Nej, det spelar ingen roll vad du säger för jag vill inte ha besök av dig just nu. Och i framtiden vill jag inte att du går in hos oss utan att någon öppnat dörren och bjudit in dig."
  • Anonym (creepy)
    Anonym (igenkännande) skrev 2014-09-02 21:57:04 följande:

    Känner igen det där. Fick en bekant i våras som formligen bodde här. Han kunde sitta i min glasveranda på morgonen och vänta på att jag skulle vakna!? Han satt även i min glasveranda o väntade när jag kom hem från jobbet. Varenda dag. Var jätte jobbigt! Verkade som han inte hade några spärrrar? Tack o lov är den bekanten borta ur mitt liv nu.


    Vad hände? Hur blev du av med honom/henne?
Svar på tråden Närgången vän stormar in när vi ligger nakna!