• Anonym

    Kallhäll/Kungsängen bf april/maj 2015

    Alltså var i Kallhäll? :-P

  • Anonym

    Jag går på MVC i Jakobsberg så har ingen koll på den i Kungsängen. Jag var på inskrivning för två veckor sen och sen ska jag inte dit förens v.25. Det känns ju som en evighet tills dess :P Den 16 sep ska vi till KS och göra KUB test, har du funderat på att göra det? Längtar tills man kan börja berätta för alla att man väntar barn, än så länge har jag bara sagt det till min chef. Jag jobbar i Upplands Väsby

  • Anonym

    Jaha, ok.

    Haha, oendlig väntan. Man sprudlar av lycka och vill bara berätta för alla man känner, jättesvårt att hålla tyst. Fast ingen vet än sålänge!

    Jag ska absolut göra KUB. Vill göra alla tester man kan. Är du typ i vecka tio -elva tro?

    Jag hoppas jag kan jobba så länge som möjligt och slippa illamående! ;-P Vad jobbar du med?

  • Anonym

    Kände oxå att jag vill göra alla tester man kan :P

    Är nu i vecka 11 (10+3) så inte så lång tid kvar innan man kan berätta :)

    Jag jobbar i butik och det är en hel del tunga lyft och man går och står hela dagarna men hoppas oxå kunna jobba så länge som möjligt. Vad jobbar du med?

    Fram tills nu har jag klarat mig utan illamående men den här veckan har det gått upp och ner. Har haft både yrsel och migrän med aura. Tror det beror på hormonerna så det är nog ingen fara men man blir ändå lite orolig. Jag har försökt få tag på min barnmorska men hon har inte ringt tillbaka. Har du mått bra hittills?

Svar på tråden Kallhäll/Kungsängen bf april/maj 2015