Inlägg från: Anonym (Undersköterskan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undersköterskan)

    Er värsta arbetsdag någonsin?

    Ja, jag jobbar inom vården och mja.. Just detta år har varit rätt ruttet.

    Det värsta var i våras- för att göra historian kort så var det någon som skrev diverse kränkande ord på kontorsdörren till vår samordnare. Detta upprepades vid flera tillfällen.

    Ialla fall, det blev polisanmälan och kort efter blev det förhör med bossen o högsta bossen där båda mer eller mindre anklagade mig för detta. Jag har aldrig känt mig så orättvist behandlad och kränkt ever. Nu är chefen ledig ett tag och helt ärligt så funderar ja på att byta arbetsplats sen - ska gå på mammaledighet i dec så sen ska ja försöka hitta ett annat ställe att jobba på för det där tyckte jag inte var okej.

    Vi har på vårt boende demens/psykiska diagnoser på våra boende och de är väldigt unga. I alla fall, en morgon var det en boende som slog till mig så jävla hårt i ryggen så ja tappade andan och vart så arg så jag började gråta.. Fast å andra sidan råkar alla ut för något där - o mkt värre saker än vad ja varit med om. Jag är glad att ja sluppit sånt men nu när ja är gravid går ja inte in till vissa boende därför att de sparkat i magen på andra gravida i personal.

Svar på tråden Er värsta arbetsdag någonsin?